ΑΕΚ

Τότε θα επιστρέψει ο Μπακασέτας στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή δε θέλει παίκτη στη θέση του Μπακασέτα αλλά μεταξύ των δύο πλευρών πάντα υπάρχει γέφυρα
Τότε θα επιστρέψει ο Μπακασέτας στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ από Τουρκία μεριά συνδέθηκε με τον Τάσο Μπακασέτα. Λογική η σκέψη. Ο πρώην κάπτεν της Ένωσης είναι δηλωμένος οπαδός της ΑΕΚ, ακόμα δεν έχουν ξεχαστεί τα όσα είχαν συμβεί από τη μεταγραφή του από τον Πανιώνιο. Έγραψαν λοιπόν στην Τουρκία πως ο άσος της Τραμπζονσπόρ ενδιαφέρει την ΑΕΚ.

Αυτό που φαίνεται δεδομένο είναι πως ο Μπακασέτας θα αποχωρήσει από την Τραπεζούντα. Φαίνεται πως και στο μυαλό του έχει έρθει η ώρα για να δοκιμάσει κάποιο άλλο πρωτάθλημα πέραν της Super Lig.

Και αυτό λογικό. Αν και φυσικά πολλά μπορούν να αλλάξουν, τη δεδομένη χρονική στιγμή ή ακόμα και με ορίζοντα καλοκαιριού, η ΑΕΚ παίκτη στη θέση του δε θα θέλει.

Πίσω από τον επιθετικό ο Αλμέιδα έχει Τσούμπερ, Μάνταλο, Πισάρο και φυσικά είναι ανοικτή υπόθεση τι θα γίνει με τον Αραούχο. Σε αυτούς θα πρέπει να υπολογίζεται και ο Πινέδα. Και ο μεξικάνος μπορεί και παίζει σε θέση πίσω από τον επιθετικό.

Η ΑΕΚ, άλλωστε, δύσκολα θα κινηθεί και τώρα για κάποια άλλη θέση πέραν του αριστερού μπακ.

Στο μυαλό μάλιστα του Μπακασέτα δε φαίνεται να είναι άμεσα η επιστροφή στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Και γιατί να θέλει. Η πρόκληση να παίξει κάπου αλλού στο εξωτερικό μοιάζει μεγαλύτερη.

Ο Μπακασέτας κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην Ελλάδα και το πιο πιθανό είναι αυτό να γίνει για την ΑΕΚ. Για τώρα όμως, δηλαδή για το καλοκαίρι του 2024, αυτό δε φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>