ΑΕΚ

Τσιγκρίνσκι: «Όλοι μαζί νικούν»

Ο άσος της ΑΕΚ μίλησε σε ιατρική ημερίδα που διοργάνωσε η ομάδα
Τσιγκρίνσκι: «Όλοι μαζί νικούν»

Στην ιατρική ημερίδα που διοργάνωσε η ΑΕΚ με θέμα «Θλάσεις στους οπίσθιους μοιριαίους» μίλησε ο άσος της ομάδας, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που με τη σειρά του έχει βιώσει την άβολη στιγμή δύσκολων τραυματισμών.

Είπε συγκεκριμένα: «Θα ήθελα να πω πως αν ο παίκτης, ο προπονητής και ο γιατρός κάνουν τη δουλειά τους με επαγγελματισμό, τότε όλοι κερδίζουν. Είμαι σίγουρος ότι ένας καλός γιατρός δεν είναι μάγος αλλά  ένα άτομο που κρατά τα πάντα υπό έλεγχο. Το ίδιο ισχύει και για έναν παίκτη.

Η παραμικρή λεπτομέρεια που μπορεί να φαίνεται ασήμαντη στην αρχή μπορεί να έχει αποτέλεσμα στο τέλος. Γι αυτό πρέπει να υπάρχει επαγγελματική συμπεριφορά σε όλα (ξεκούραση, διατροφή, αποθεραπεία, προπονητικό πρόγραμμα). Στο τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι νιώθω υπέροχα που δουλεύω με επαγγελματίες. Είχα τραυματισμούς πρόσφατα. Όχι μυϊκούς, αλλά από εκείνους που δυστυχώς αποτελούν μέρος του επαγγελματικού αθλητισμού και που είναι απρόβλεπτοι. Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

ΣΧΟΛΙΑ