Οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν στο ημίχρονο στο Χαριλάου με... αίματα στις εμφανίσεις. Ακριβώς σε αυτό το στοιχείο στάθηκε ο Παναγιώτης Τσιντώτας, σε δήλωσή του στην κάμερα της ΕΡΤ.

Οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν στο ημίχρονο στο Χαριλάου με... αίματα στις εμφανίσεις. Ακριβώς σε αυτό το στοιχείο στάθηκε ο Παναγιώτης Τσιντώτας

Οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν στο ημίχρονο στο Χαριλάου με… αίματα στις εμφανίσεις. Ακριβώς σε αυτό το στοιχείο στάθηκε ο Παναγιώτης Τσιντώτας, σε δήλωσή του στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια σε δεύτερο σερί ματς και είχε καλή εμφάνιση που βοήθησε την ΑΕΚ να πάρει σημαντικό αποτέλεσμα.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε, νομίζω ότι σήμερα δείξαμε πολύ πάθος. Κάτι που θέλω να πω είναι ότι στο ημίχρονο, όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια, σχεδόν οι μισοί είχαν αίματα στις κάλτσες τους και στα σορτσάκια τους και αυτό έδειξε ότι το θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι και ότι παλέψαμε» είπε ο 27χρονος γκολκίπερ που αγωνίστηκε βασικός στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη.