ΑΕΚ

Τζαβέλλας: «Πίκρανα τον εαυτό μου, ορθώς δέχομαι σκληρή κριτική»

Διαβάστε την απάντηση του Γιώργου Τζαβέλλα για τη συμπεριφορά του αμέσως μετά το γκολ που πέτυχε ο Σέρχιο Αραούχο.
Διαβάστε την απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Τζαβέλλας για τη συμπεριφορά του αμέσως μετά το γκολ που πέτυχε ο Σέρχιο Αραούχο.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Άρης ΑΕΚ, εξ’ αιτίας της συμπεριφοράς του μετά το γκολ της ισοφάρισης του Σέρχιο Αραούχο.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της Ένωσης, σε μια μέρα φορτισμένη συγκινησιακά, εξαιτίας της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, πρωταγωνίστησε σε μια άσχημη στιγμή, την ώρα μάλιστα που ο Αργεντινός επιθετικός σχημάτιζε το «Α» με τα δάχτυλά του.

Ο ίδιος μέσω των social media ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του, τονίζοντας πως δικαιολογημένα δέχεται την σκληρή κριτική.

«Η αντίδρασή μου πάνω στην ένταση της στιγμής του πανηγυρισμού της ισοφάρισης απογοήτευσε, στεναχώρησε και πίκρανε εμένα περισσότερο από τον οποιοδήποτε.

Δεν αναζητώ την παραμικρή δικαιολογία. Δεν έχω την παραμικρή δικαιολογία. Δεν θα σταθώ καν στις προσβολές στο πρόσωπό μου και σε μέλη της οικογένειάς μου σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα με τόσο δυνατούς συμβολισμούς.

Και μόνο λόγω της εμπειρίας μου στα ελληνικά γήπεδα όφειλα να ελέγξω τον εαυτό μου και ορθώς δέχομαι τη σκληρή κριτική.

Το μόνο που ζητάω, όμως, ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, είναι κάποια στιγμή να σταματήσουμε να ανεχόμαστε συμπεριφορές που υποδαυλίζουν το μίσος και βγάζουν τον χειρότερο εαυτό μας.

Με πρώτον εμένα!

Εκφράζω τη συγγνώμη μου μαζί με τον σεβασμό μου στη μνήμη του 19χρονου Αλκη», έγραψε.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ