Ο Αλέξης Κούγιας φεύγει από την ΑΕΛ

Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε τοποθέτηση που φέρνει νέα δεδομένα για την ΑΕΛ.

«Φεύγω και παραδίδω την ΑΕΛ σε κάποιον καλύτερο» είπε την Τρίτη (28/6) ο Αλέξης Κούγιας. Έτσι σφραγίστηκε η πώληση της ΠΑΕ. Ο Αχιλλέας Νταβέλης είναι εκείνος που τον διαδέχεται.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος τόνιζε ότι «δεν ευχαριστήθηκα ούτε μία μέρα», ενώ υποστήριξε πως «η ΑΕΛ θα απογειωθεί».

Μία μέρα αργότερα (29/6) με δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας έφερε τα πάνω κάτω. Ουσιαστικά υποστήριξε πως έως τώρα δεν έχει πάρει τα χρήματα για την πώληση της ΑΕΛ. Τόνισε ότι «το ιδιωτικό αυτό συμφωνητικό δεν σημαίνει ότι περιήλθε μέχρι σήμερα στην ιδιοκτησία του κ. Νταβέλη έστω και ένα περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ ΑΕΛ». Ξεκαθάρισε ότι μέχρι να υπογραφούν τα συμβόλαια, τα πάντα ανήκουν στον ίδιο. Γι’ αυτό και εκείνος θα συνεχίσει να διοικεί!

Όλα αυτά μόλις λίγες ώρες μετά τους πανηγυρισμούς που ξέσπασαν στη Λάρισα για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Είναι σαφές, λοιπόν, πως έως τώρα η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί. Επίσημα η ΠΑΕ ακόμη δεν έχει αλλάξει χέρια.

Τέλος, οι «βυσσινί» ενημέρωσαν ακόμη ότι Αλέξης Κούγιας «θα πληρώσει αύριο την Εφορία και το ΙΚΑ (δόσεις και τρέχοντα) για να μην χαθούν οι ρυθμίσεις». Εκείνος συνεχίζει να διαχειρίζεται τα έσοδα από τα τηλεοπτικά και το στοίχημα, ενώ λόγω της δικής του εγγυητικής έχουν δικαίωμα οι Θεσσαλοί την επόμενη σεζόν να αγωνιστούν στη Super League 2.