ΑΕΛ: Τέλος Ταχάρ, Πατράλης και Μπαντιμπαγκά, προς επιβεβαιώση του Sportime. Παρελθόν και οι Συμελίδης, Μαξιμένκο!

ΑΕΛ: Τελείωσαν πέντε ποδοσφαιριστές, θα φύγουν άλλοι τέσσερις τις επόμενες μέρες.

ΑΕΛ: Τέλος Ταχάρ, Πατράλης και Μπαντιμπαγκά, προς επιβεβαιώση του Sportime. Παρελθόν και οι Συμελίδης, Μαξιμένκο!

Ξεκίνησαν οι αποδεσμεύσεις στην ΑΕΛ! Μετά την προειδοποιητική… βολή που έριξε ο Αλέξης Κούγιας, μετά το 0-0 με τον Πιερικό, οι Θεσσαλοί, προς επιβεβαίωση του Sportime, γνωστοποίησαν ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Μπαντιμπαγκά, Ταχάρ και Πατράλη να λυθούν κοινή συναινέσει τα συμβόλαια τους, ενώ παρελθόν θα αποτέλεσει και ο Μαξιμένκο, αλλά και ο Συμελίδης που έχει τεθεί καιρό εκτός ομάδας!

Παράλληλα, υπάρχει πρόθεση να μειωθεί κι άλλο ο αριθμός των ποδοσφαιριστών του ρόστερ κάτι που θα συμβεί τις επόμενες μέρες. Ορισμένοι έχουν ζητήσει να αποχωρήσουν, ενώ κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές θα παραχωρηθούν δανεικοί.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνουν στο ρόστερ 26 ποδοσφαιριστές, από τους 30 που έμειναν μετά την αποχώρηση των πέντε προαναφερθέντων.

Η ανακοίνωση των «βυσσινί» αναφέρει ακόμα ότι η θέση του αποκλειστικά υπευθύνου όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων της ΑΕΛ έχει κλειδώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες και θα ανακοινωθεί μετά το παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη την Τετάρτη 29/12/202.

Κόντρα στους Ακρίτες θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Θεσσαλών, ο Παναγιώτης Γκουτσίδης,  ο οποίος διαδέχθηκε τον Ηλία Φυντάνη, ο οποίος με τη σειρά του είχε διαδεχθεί τον Κώστα Φραντζέσκο. Τρίτος προπονητής για την ΑΕΛ, πριν ακόμα ολοκληρωθεί το 1/3 του πρωταθλήματος!