ΑΕΛ Σεσέροβιτς

Καίγεται για βαθμούς η ΑΕΛ. Μετά την ισοπαλία στον Βόλο οι «βυσσινί» δίνουν νέο εκτός έδρας παιχνίδι, αυτό στα Ιωάννινα, το οποίο είχε αναβληθεί τη 2η αγωνιστική κατόπιν αιτήματος του ΠΑΣ. Τότε, μάλιστα, οι δύο ομάδες είχαν δώσει φιλικό. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Μιχάλη Γρηγορίου. Οι Τρούγιτς και Γκαζάλ είναι τραυματίες, ενώ εκτός...

Καίγεται για βαθμούς η ΑΕΛ. Μετά την ισοπαλία στον Βόλο οι «βυσσινί» δίνουν νέο εκτός έδρας παιχνίδι, αυτό στα Ιωάννινα, το οποίο είχε αναβληθεί τη 2η αγωνιστική κατόπιν αιτήματος του ΠΑΣ. Τότε, μάλιστα, οι δύο ομάδες είχαν δώσει φιλικό.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Μιχάλη Γρηγορίου. Οι Τρούγιτς και Γκαζάλ είναι τραυματίες, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Σεσέροβιτς. Για πρώτη φορά σε αυτή η ΑΕΛ έχει τους νεαρούς Δάκτυλα και Κοτσιανούλη.

Η αποστολή της αποτελείται από τους Νάγκυ, Μπάγιτς, Ηλιάδη, Μούζεκ, Μπέρτο, Γρηγορόπουλο, Μαϊδανό, Μιχαήλ, Στελιάνο, Σπάρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Κωστή, Γλυνό, Νικολιά, Πινακά, Τόρζε, Πλατέλλα, Γιουνές, Ζίζιτς, Ντουρμισάι, Δάκτυλα και Κοτσιανούλη.

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο