ΑΕΛ Ντουρμισάι

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Το έργο της δεν αναμένεται να είναι εύκολο, αλλά στη βαθμολογική θέση που βρίσκεται, έχει ανάγκη τα αποτελέσματα. Το γνωρίζουν αυτό ο Γιάννης Τάτσης και οι ποδοσφαιριστές του. Θα φανεί εάν μπορούν να βγάλουν και αντίδραση. Μία είναι η σημαντική επιστροφή για την...

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Το έργο της δεν αναμένεται να είναι εύκολο, αλλά στη βαθμολογική θέση που βρίσκεται, έχει ανάγκη τα αποτελέσματα.

Το γνωρίζουν αυτό ο Γιάννης Τάτσης και οι ποδοσφαιριστές του. Θα φανεί εάν μπορούν να βγάλουν και αντίδραση. Μία είναι η σημαντική επιστροφή για την ΑΕΛ, αυτή του Ντουρμισάι. Ο Αλβανός φορ είναι ξανά διαθέσιμος.

Από εκεί και πέρα, τιμωρημένος είναι ο Πλατέλλας, ενώ εκτός έμειναν οι Σουλουκος και Γιουνές. Ο δεύτερος έχει ζητήσει να φύγει. Κολομπίνο και Τσόσιτς, τα μεταγραφικά αποκτήματα, μπήκαν στην αποστολή.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Νάγκι, Μπάγιτς, Σουλούκο, Γκοτζαμανίδη, Τρούγιτς, Ηλιάδη, Μπέρτο, Μαϊδανό, Μιχαήλ, Φιλίπ, Σπάρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνό, Στοίνοβιτς, Νικολιά, Πινακά, Νούνιτς, Κολομπίνο, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Ντουρμισάι και Κοτσιανούλη.