Η ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι λύθηκε το συμβόλαιο του Μπασέμ Μόρσι, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες αποδεσμεύσεις

Η ΑΕΛ έκανε γνωστό ότι λύθηκε και τυπικά το συμβόλαιο του Μπασέμ Μόρσι, με τον οποίο η ΠΑΕ ήταν σε δικαστική διαμάχη το τελευταίο διάστημα.

Ο Μπασέμ Μόρσι έπαιξε σε πέντε παιχνίδια και συνολικά 247 λεπτά με τα χρώματα των «βυσσινί». Η ανακοίνωση από την πλευρά της ΑΕΛ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι με την υπ.αριθ.632/2018 απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ που μας κοινοποιήθηκε σήμερα, λύθηκε με αποκλειστική υπαιτιότητα του ποδοσφαιριστή το συμβόλαιο της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή Basem Morsy Elkotb Abdalla».

Μάλιστα είχε προηγηθεί και η ανακοίνωση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών δέχτηκε την προσφυγή – καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ και αναγνώρισε ότι το από 20.08.2018 συμβόλαιο του Basem Elkotb ABDALLA λύθηκε από τις 22.10.2018 με την καταγγελία της προσφεύγουσας ΠΑΕ, με αποκλειστική υπαιτιότητα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή».

Να πούμε ότι εκτός από τον Μόρσι, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν οι Σαχίτι, Κούνιτς, Γκέκας και Κοέφ, για τους οποίους θα ακολουθήσουν οριστικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες.