ΑΕΛ

ΑΕΛ: Στην Τούμπα χωρίς Παπάζογλου και Βινίσιους

Την πρώτη της αποστολή για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε την Πέμπτη (10/9) η ΑΕΛ, η οποία πηγαίνει στην Τούμπα να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (20:30 Novasports 2). Μία δεδομένα δύσκολη πρεμιέρα για τους «βυσσινί», οι οποίοι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό κόντρα σε έναν από τους διεκδικητές του τίτλου. Ιδιαίτερες εκπλήξεις στην αποστολή της ΑΕΛ...
ΑΕΛ: Στην Τούμπα χωρίς Παπάζογλου και Βινίσιους

Την πρώτη της αποστολή για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε την Πέμπτη (10/9) η ΑΕΛ, η οποία πηγαίνει στην Τούμπα να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (20:30 Novasports 2). Μία δεδομένα δύσκολη πρεμιέρα για τους «βυσσινί», οι οποίοι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό κόντρα σε έναν από τους διεκδικητές του τίτλου.

Ιδιαίτερες εκπλήξεις στην αποστολή της ΑΕΛ δεν υπάρχουν. Οι Θανάσης Παπάζογλου και Βινίσιους δεν υπολογίζονται, όπως ενημερώσαμε, και έχουν ειδοποιηθεί να βρουν ομάδα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αποκλείστηκαν. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να λυθούν τα συμβόλαιά τους.

Κατά τα άλλα κανονικά έχουν συμπεριληφθεί τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Παίκτες, άλλωστε, όπως οι Ντουρμισάι και Σπαρβ αναμένεται να είναι εκείνοι που θα κάνουν τη διαφορά τη νέα σεζόν για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Η αποστολή: Μπάγιτς, Νάγκι, Ντουρμισάι, Γκαζάλ, Γλυνός, Γρηγορόπουλος, Χαλάτζης, Ηιάδης, Μαϊδανός, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπέρτος, Μούζεκ, Πινακάς, Πλατέλλας, Σεσέροβιτς, Σπαρβ, Στελιάνο, Τόρζε, Τρούγιτς, Ζαχαράκης, Ζίζιτς.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.