Ο Αλέξης Κούγιας αναρωτιέται αν όντως ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ασχολείται με τους ορισμούς των διαιτητών της Super League 2!

Ο Αλέξης Κούγιας αναρωτιέται αν όντως ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ασχολείται με τους ορισμούς των διαιτητών της Super League 2!

ΑΕΛ: Ο Αλέξης Κούγιας αναρωτιέται αν όντως ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ασχολείται με τους ορισμούς των διαιτητών της Super League 2!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας και η ΑΕΛ με αφορμή τον διαιτητή που όρισε ο Mαρκ Κλάτενμπεργκ στο ματς της Κυριακής (27/2-14.45)  με τον Πανσερραϊκό!

Για ακόμα μια φορά η ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή τους ορισμούς διαιτητών. Το αφεντικό της ΑΕΛ αναρωτιέται αν όντως ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ορίζει τους διαιτητές στη Super League 2 ή κάποιος άλλος που έχει ως στόχο να ευνοεί μια συγκεκριμένη ομάδα του 1ου ομίλου, την οποία όμως και πάλι δεν κατονομάζει, ωστόσο «φωτογραφίζει»!

Οι «βυσσινί» κάνουν λόγο για  ακόμα μια φορά για«βρώμικο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου που αποδεικνύει την παντοδυναμία του».

Με αφορμή τον ορισμό τον Γιουματζίδη από την Πέλλα, ο οποίος είχε σφυρίξει το ΠΟΤ Ηρακλής – ΑΕΛ και είχε αποβάλλει τον Όγκμποε, η ομάδα του κάμπου εμπλέκει στην ανακοίνωση της και τον Γενικό Αρχηγό της ΠΑΕ Ξάνθη, Τσαλίκη, ο οποίος πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση είπε οτι «όλη η διαιτησία ευνοεί μια συγκεκριμένη ομάδα του βορείου ομίλου με τους ορισμούς που κάνει ο κ. Κλάτενμπεργκ, εκτός εάν δεν τους κάνει αυτός, θα αρχίσουμε να το πιστεύουμε».

Κλείνοντας, οι «βυσσινί» κάνουν λόγω για «εξόντωση» δύο ομάδων του ομίλου, της Ξάνθης και της Αναγέννησης Καρδίτσας, ενώ προσθέτουν οτι η ΑΕΛ παρότι δεν έχει πάρει πέντε πέναλτι στερώντας της 10 βαθμούς «βλέποντας ότι η ομάδα μας είναι άχαστη και το πρώτο φαβορί έχοντας την καλύτερη άμυνα των επαγγελματιών κατηγοριών της Ευρώπης, άρχισε και το planB για την δική μας εξουδετέρωση, ώστε η ομάδα που έχει κερδίσει έξι ανύπαρκτα πέναλτι και τέσσερα γκολ οφσάιντ, να μην έχει αντίπαλο».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΛ και ο ιδιοκτήτης της, «φωτογραφίζουν» την πρωτοπόρο Βέροια, χωρίς να την κατονομάζουν!