Ομάδες ποδοσφαίρου Εθνική Ομάδα ΑΕΚ ΑΕΛ Απόλλων Σμύρνης Άρης Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Βόλος Λαμία Ολυμπιακός ΟΦΗ ΠΑΟ Παναιτωλικός ΠΑΟΚ ΠΑΣ Γιάννινα Ιωνικός
menu

ΑΕΛ: Την άλλη Τρίτη εκδικάζεται η προσφυγή της

Κώστας Παπαδόπουλος
ΑΕΛ: Την άλλη Τρίτη εκδικάζεται η προσφυγή της

Η ΑΕΛ ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της προσφυγής που έχει καταθέσει για την άρση του περιορισμού στις μεταγραφές σε ομάδες της Super League 2

Λίγες μέρες πριν η ΑΕΛ ενημέρωσε πως καταθέτει προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για την απόφαση να επιτραπούν μεταγραφές σε 11 ΠΑΕ της Super League 2. Τελικά οι Θεσσαλοί με ανακοίνωσή τους ενημέρωσαν πως η εκδίκαση θα γίνει την Τρίτη (28/9). Πρόκειται φυσικά για ένα θέμα κομβικό καθώς αφορά όλη την κατηγορία.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «βυσσινί»: «Με αστραπιαίες διαδικασίες το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. όρισε ως ημερομηνία εκδικάσεως της προσφυγής της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της παράνομης αποφάσεως της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, (πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου, μέλη Αντωνίου, Τζαφέρης και Μπουτσικάρης), η οποία καταργώντας τον Γενικό Διευθυντή Αδειοδοτήσεων κ. Γιώργο Δημητρίου, την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αδειοδοτήσεων, την Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδοτήσεων, αλλά και τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο., αγνοώντας το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. και τις αποφάσεις του, επέτρεψε σε 11 ΠΑΕ της Super League 2 που μπήκαν στην κατηγορία από το «παράθυρο» να κάνουν μεταγραφές χωρίς περιοριστικούς όρους παρά το ότι δεν πήραν αδειοδότηση και μάλιστα και με παράταση προθεσμίας μεταγραφών, για την 28/9/2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 16:00.

Σημειωτέον ότι η παράνομη αυτή απόφαση μεθόδευσε με παράνομο αίτημα του ο πρόεδρος της Super League 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος και μειοψήφησε ο μοναδικός δικηγόρος της σύνθεσης της Επιτροπής, πρόεδρος της Super League 1 Λεωνίδας Μπουτσικάρης».

 

Δημοφιλη Αρθρα