ΑΕΛ

ΑΕΛ – Την «κοπάνησε» ο Μπεν Χατίρα: «Εξαφανίσθηκε από τις προπονήσεις και την κατοικία του στην Λάρισα»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση για τον Μπεν Χατίρα ενώ ενημέρωσε πως ο Γλυνός θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.
ΑΕΛ - Την «κοπάνησε» ο Μπεν Χατίρα: «Εξαφανίσθηκε από τις προπονήσεις και την κατοικία του στην Λάρισα»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση για τον «εξαφανισμένο» Μπεν Χατίρα ενώ ενημέρωσε πως ο Γλυνός θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

Ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ με τρία σημαντικά θέματα, το ένα εξ αυτών αφορά τον Μπεν Χατίρα, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, ο Γερμανοτυνήσιος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη Λάρισα για την πατρίδα του χωρίς να ειδοποιήσει την ομάδα!

Επίσης οι Θεσσαλοί αναφέρονται στον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Γλυνός, ενώ ενημέρωσαν πως σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν θα συμμετάσχουν στην σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League 1.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο 22χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μας Γλυνός Σπυρίδων από το βάρβαρο κτύπημα του 35χρονου Γιαννούλη, το οποίο ο πιο διαπλεκόμενος Έλληνας διαιτητής Σιδηρόπουλος που τον όρισε ο Κλάτενμπεργκ για να μας καταστρέψει άφησε ατιμώρητο, πριν τον ξεφτιλίσει ο Gestranius στο VAR, έπαθε πολλαπλές ρίξεις συνδέσμων στον αστράγαλο, για αυτό παίξαμε με δέκα παίκτες στα υπόλοιπα 20 λεπτά του αγώνα και πρέπει να μείνει σε πλήρη ακινησία 10 ημέρες με προβλεπόμενη απουσία τουλάχιστον δύο μηνών.

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει μονομερώς το συμβόλαιο συνεργασίας της με τον Γερμανοτυνήσιο ποδοσφαιριστή της ΒΕΝ – HATIRA ο οποίος χωρίς να ενημερώσει, είτε τον team manager κ. Κώστα Μαντζιώκα, είτε τους προπονητές του, είτε την Διοίκηση, αμέσως μετά τον άτυχο αγώνα μας με την ΠΑΕ ΟΦΗ, εξαφανίσθηκε από τις προπονήσεις και την κατοικία του στην Λάρισα και σήμερα μετά από αναζήτηση του Ελληνογερμανού manager του, πληροφορηθήκαμε ότι ευρίσκεται στην Γερμανία και θα επιστρέψει στην Λάρισα την επόμενη Δευτέρα, ισχυριζόμενος ότι έχει προσωπικό πρόβλημα.

Ο ποδοσφαιριστής είναι πληρωμένος μέχρι και το τελευταίο ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του.

3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όλα όσα έχουν συμβεί με τις ποδοσφαιρικές συμπεριφορές άλλων ομάδων του Συνεταιρισμού για να υποβιβασθεί η ΑΕΛ στην Super League 2, δεν θα συμμετάσχει στην σημερινή τηλεδιάσκεψη των ιδιοκτητών ή των εκπροσώπων τους των ΠΑΕ της Super League 1».

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ