ΑΕΛ

Ερασιτεχνική ΑΕΛ κατά ΠΑΕ: «Η Λάρισα δεν είναι μαγαζάκι κανενός παράγοντα, να την ξεφτιλίσει με απόσυρση»

Η ερασιτεχνική ΑΕΛ κάνει επίθεση στην ΠΑΕ, με αφορμή την απειλή της τελευταίας για απόσυρση από την Super League 1, λόγω των διαιτητικών αποφάσεων.
Ερασιτεχνική ΑΕΛ κατά ΠΑΕ: «Η Λάρισα δεν είναι μαγαζάκι κανενός παράγοντα, να την ξεφτιλίσει με απόσυρση»

Η ερασιτεχνική ΑΕΛ κάνει επίθεση στην ΠΑΕ, με αφορμή την απειλή της τελευταίας για απόσυρση από την Super League 1, λόγω των διαιτητικών αποφάσεων.

Με ανακοίνωση της η ερασιτεχνική ΑΕΛ τα βάζει με την ΠΑΕ των «Βυσσυνί» επειδή απείλησε να μην συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Super League 1, επειδή έχει παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΛ δεν είναι μαγαζάκι κανενός περιπλανώμενου ή ντόπιου παράγοντα που απειλεί να την ξεφτιλίσει αποσύροντάς την από το πρωτάθλημα.
Έχει ιστορία, κόσμο, νεκρούς και τρόπαια. Με την αποστροφή της σημερινής ανακοίνωσής της, η ΠΑΕ ομολόγησε διοικητική ανεπάρκεια.
Αν λοιπόν οι κύριοι της ΠΑΕ αδυνατούν να σηκώσουν το βάρος της και να την ενισχύσουν ώστε να σωθεί, αντί να προσπαθούν να την κατεβάσουν στα μέτρα τους, παραμονή κρισιμότατου αγώνα μάλιστα, ας πωλήσουν τις μετοχές σε κάποιον ικανότερο, το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση πριν είναι πολύ αργά».

Η ΑΕΛ δεν είναι μαγαζάκι κανενός περιπλανώμενου ή ντόπιου παράγοντα που απειλεί να την ξεφτιλίσει αποσύροντας την από το…

Δημοσιεύτηκε από Αθλητική Ένωση Λάρισας – ΑΕΛ στις Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021

Ολυμπιακός: Κλειστά χαρτιά από Μαρτίνς – Τι ισχύει για το rotation

ΑΕΛ: Με Τσόσιτς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.

?>