Ο 27χρονος Αλγερινός φορ περιμένει να εκδοθεί η βίζα του και έπειτα θα μεταβεί στην Λάρισα για να υπογράψει 3ετες συμβόλαιο, σε προχωρημένες συζητήσεις η ΑΕΛ και με διεθνή Αφρικανό

Ως μία από τις πιο δυνατές μεταγραφές επί εποχής Αλέξη Κούγια θεωρούν στην ΑΕΛ αυτή του Σαμί Φριουί. Ο Αλγερινός φορ έχει στείλει στην ΠΑΕ υπογεγραμένο το προσύμφωνο διάρκειας τριών ετών και οι “βυσσινί” τον περιμένουν εντός των ημερών για να ανακοινώσουν την μεταγραφή.

Ο 27χρονος φορ προσπαθεί με τους δικηγόρους του για έκδοση βίζας, προκειμένου να ταξιδέψει εντός των ημερών στην πόλη της Θεσσαλίας και να ολοκληρώσει την συμφωνία. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι απολαβές του Φριουί για το 3ετές συμβόλαιο του θα ξεπεράσει τις 300.000 ευρώ και στην ΑΕΛ θεωρούν ότι πρόκειται για μία εξαιρετική κίνηση.

Τέλος, θέμα ημερών είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του Πασχάλη Κάσσου, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον Άρη στη football league. Ο δεξιός μπακ-χαφ θα μείνει ελεύθερος από τους “κίτρινους” και είναι θέμα χρόνου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΛ, όπως είχε αποκαλύψει το Sportime.gr.