ΛΑΡΙΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LARISA - OLYMPIAKOS(SUPERLEAGUE 2017-2018)

Τη Δευτέρα (4/6) στη Λάρισα ο Ενομό, την Τετάρτη (6/6) ο Φριουί, «τελειώνει» και του Κάσσου

Θέμα χρόνου είναι να «κλείσουν» τα ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα στην ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» έχουν αποσπάσει το «οκ» από τρεις ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις.

Αρχικά, ο Ούλριχ Ενομό θα βρίσκεται στην θεσσαλική πόλη το βράδυ της Δευτέρας (4/6). Ο 22χρονος Καμερουνέζος επιθετικός με γαλλικό διαβατήριο που έμεινε ελεύθερος από τον υποβιβασμένο Πανσερραϊκό έχει συμφωνήσει με την ΠΑΕ και απομένει το τυπικό σκέλος των υπογραφών.

Έπειτα από δύο ημέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη (6/6) θα φτάσει στη χώρα μας ο Σαμί Φριουί. Ο Αλγερινός φορ έχει στα χέρια του την απαραίτητη βίζα, ενώ η ΠΑΕ του έστειλε και το εισιτήριο που θα ταξιδέψει στην Αθήνα, όπου θα τον παραλάβει άνθρωπος της ομάδας για να μεταβεί στην Λάρισα. Και έτσι θα «κλείσει» οριστικά η μεταγραφή.

Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει και η ανακοίνωση για την απόκτηση του Πασχάλου Κάσσου που μένει ελεύθερος από τον Άρη.

Τέλος, στην ΑΕΛ περιμένουν την απάντηση του Ρομπέρτ Εντίπ Ταμπέ. Ο 24χρονος Καμερουνέζος στράικερ εξετάζει και άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του, πριν πάρει την οριστική του απόφαση.