Ο 32χρονος αμυντικός δεν δέχθηκε τη μείωση αποδοχών και αν δεν αλλάξει κάτι θα καταθέσει προσφυγή και θα λύσει την συνεργασία του με την ΠΑΕ

Στην έξοδο από την ΑΕΛ βρίσκεται ο Φερνάντο Γουάλας. Ο Βραζιλιάνος μπακ δεν τα βρίσκει με την διοίκηση, όσον αφορά τη μείωση αποδοχών και οι δύο πλευρές οδηγούνται σε “διαζύγιο”.

Μολονότι, ο 32χρονος αμυντικός δέχθηκε αρχικά να μπει σε διαδικασία συζητήσεων για νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές, ωστόσο το γεγονός πως αυτές έφταναν στο 50% του συμβολαίου του, τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή.

Ο Γουάλας πλέον, βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός ΑΕΛ, προτίθεται να καταθέσει προσφυγή και έπειτα να πάρει στα χέρια του την ελευθέρας, προκειμένου να συνεχίσει αλλού την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Οι “βυσσινί”, ήδη, βρίσκονται σε αναζήτηση αριστερού μπακ, με τα ονόματα των Κώστα Γιαννούλη και Διαμαντή Χουχούμη να έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων. Το κασέ του πρώην ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης είναι υψηλό, ενώ πιο βατή μοιάζει η περίπτωση του νεαρού αμυντικού μένει ελεύθερος από την Σλόβαν Μπρατισλάβας.