Πλήρης επιβεβαίωση του Sportime.gr., με τον μέσο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του Sportime.gr για την μεταγραφή του Πασχάλη Κάσσου στην Λάρισα, καθώς η ΑΕΛ ανακοίνωσε την μεταγραφή του παίκτη για τρία χρόνια.

Ο 27χρονος μέσος αναμένεται να είναι το back up του Μασούρα στην ομάδα, χωρίς βέβαια να αποκλείεται να δούμε άλλο σχήμα την νέα σεζόν και να παίξει από την δεξιά πτέρυγα.

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη μεταγραφή για τα επόμενα τρία χρόνια του Πασχάλη Κάσσου. Ο Πασχάλης Κάσσος είναι 26 χρονών και στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στον Άρη, στον Απόλλωνα Σμύρνης, στον Ηρακλή και στη Δόξα Δράμας», ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΕΛ.

«Άκυρο» στον Ταμπέ

Την ίδια ώρα, με δεύτερη ανακοίνωσή της η ΑΕΛ ανακοίνωσε πως απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Καμερουνέζο Ρόμπερτ Ντιπ Ταμπέ.

Σύμφωνα με τα όσα λένε στην Λάρισα, είχε γίνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον παίκτη με αρκετά υψηλές απολαβές (όπως ισχυρίζονται), όμως ο παίκτης αφού πήρε προθεσμία μιας εβδομάδας να απαντήσει, διαπιστώθηκε πως οι συζητήσεις τους είχαν δημοσιοποιηθεί στα ΜΜΕ.

«Ενώ υπήρχε όρος εμπιστευτικότητας, δημοσιοποιήθηκε στα ΜΜΕ, ο μάνατζερ του παίκτη μας ανακοίνωσε ότι ο ποδοσφαιριστής δέχεται να έλθει και να αγωνιστεί στην ΑΕΛ, αλλά μόνο για ένα χρόνο. Κατόπιν αυτής της εξελίξεως και με δεδομένο ότι το ιστορικό του παίκτη έδειχνε ότι έχει αλλάξει πέντε ομάδες σε πέντε χρόνια, ανακοινώσαμε στον μάνατζερ του ότι η μεταγραφή αυτή ματαιώνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΑΕΛ.