Ο Αλέξης Κούγιας βλέπει το ΑΕΛ - ΟΦΗ

Νέα επίθεση προς τον Πανουργιά Παπαϊωάννου εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας

Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει η Super League 2, αλλά ο Αλέξης Κούγιας βρήκε τον τρόπο του να βγει ξανά στο προσκήνιο και να τα βάλει με κάποιον.

Η Λαμία είναι από τις «αγαπημένες» του ομάδες και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου από εκείνους που ουκ ολίγες φορές του έχει επιτεθεί. Με δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας το έκανε ξανά. Αποκάλυψε μεταξύ άλλων, μάλιστα, πως υπάρχει θέμα προπονητή στους «κυανόλευκους», αφού υπάρχει γκρίνια για τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Πληροφορήθηκα τώρα το βράδυ κάποιες δηλώσεις του Πανουργιά του οπλαρχηγού.

Ο άνθρωπος μάλλον χρειάζεται ψυχίατρο.

Μάλλον κάποιος άλλος πρέπει να του γράφει τις ανακοινώσεις, γιατί τις τελευταίες δύο ημέρες με έχει πάρει πέντε φορές τηλέφωνο, που στο τελευταίο μου μιλούσε σαν να ήταν ο καλύτερος φίλος μου, κάνοντας μου παράπονα για τον Γρηγορίου και την προετοιμασία που έκανε και όταν εγώ του είπα ότι τα ίδια έκανε και σε εμάς κάνοντας προετοιμασία μία εβδομάδα στην Νάουσα γιατί μάλλον δεν γνωρίζει να κάνει προετοιμασία, αυτός μου είπε δεν πειράζει αφού θα τον διώξω και αφού μου είπε ότι ο Συρογιάννης στενοχωρήθηκε γιατί τον είπα χοντρό, με κάλεσε για φαγητό στην Γραβιά όταν ανέβω στο σπίτι μου στον Παρνασσό.

Μάλλον θα του έκανε παρατηρήσεις ο Γιαννάκης».