Αντίθετος σε οποιαδήποτε ελάφρυνση των περιορισμών στις ΠΑΕ που δεν πήραν αδειοδότηση, ο Αλέξης Κούγιας.

Καταπέλτης ήταν για άλλη μία φορά ο Αλέξης Κούγιας. Με δήλωση που πραγματοποίησε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ τα έβαλε με διάφορους. Η δήλωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας: «Βρήκα λίγο χρόνο στο διάλλειμα αυτής της δίκης που παρίσταμαι στην Αθήνα και παρατήρησα τα εξής: Το πρώτο που παρατήρησα είναι ότι σε μία εκδήλωση που αφορούσε...

Καταπέλτης ήταν για άλλη μία φορά ο Αλέξης Κούγιας. Με δήλωση που πραγματοποίησε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ τα έβαλε με διάφορους.

Η δήλωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας: «Βρήκα λίγο χρόνο στο διάλλειμα αυτής της δίκης που παρίσταμαι στην Αθήνα και παρατήρησα τα εξής:

Το πρώτο που παρατήρησα είναι ότι σε μία εκδήλωση που αφορούσε την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ, από την οποία και μόνο έμεινε στην ιστορία η ονομασία της και στην οποία οφείλεται και ο μύθος της, την διοργάνωση της εκδήλωσης είχε αναλάβει ένα πρόσωπο που μισεί το ποδόσφαιρο, ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, ο οποίος χρησιμοποιεί χρόνια τώρα τα έσοδα της από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, για να ικανοποιεί το πάθος του για το μπάσκετ και το μόνο που έχει καταφέρει είναι να δυσφημεί το ιστορικό μας όνομα, αφού το τμήμα μπάσκετ της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, όπως και τα υπόλοιπα τμήματα είναι διαλυμένα και εκτός του ότι αγωνίζονται στις τελευταίες κατηγορίες των τοπικών πρωταθλημάτων, μας δυσφημούν και σε όλη την Ελλάδα, όπως έγινε και με τον μπασκετμπολίστα τον Καμάρα από την Θεσσαλονίκη που δεν έχουν 15 άτομα στο συμβούλιο της ερασιτεχνικής την δυνατότητα να μαζέψουν 3.000€, εδώ και 4 χρόνια και να τον εξοφλήσουν.

Θυμήθηκα τώρα και την άλλη μεγάλη δυσφήμιση του ιστορικού ονόματος μας, όταν αυτοί οι 15 νοματαίοι, θεματοφύλακες της ΑΕΛ, δεν είχαν την δυνατότητα να μαζέψουν 500€ και να δώσουν σε έναν οδηγό πούλμαν, έστω και του ΚΤΕΛ, για να μεταφέρει την ομάδα μπάσκετ στην Αθήνα για να αγωνισθεί και έτσι μηδενίσθηκαν.

Το δεύτερο που παρατήρησα είναι ότι στην εκδήλωση, ούτε προσκλήθηκε, ούτε φυσικά ήταν παρών έστω και ένας ποδοσφαιριστής από αυτούς τους 500 και πλέον ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την ιστορική φανέλα της ομάδας μας και έφτιαξαν τον μύθο της.

Το τρίτο που παρατήρησα είναι, ότι δεν είχε προσκληθεί και δεν παρέστη, ούτε ένας από τον σύλλογο βετεράνων της ΑΕΛ.

Το τέταρτο που πληροφορήθηκα από τους συνεργάτες μου είναι, ότι ένας Γιώργος Γεωργίου που εμφανίστηκε ως αρχηγός των Monsters, ήταν ο μπογιατζής του Πηλαδάκη που έβαψε το AEL FC ARENA.

Το πέμπτο που πληροφορήθηκα και δεν μπόρεσα να κρατηθώ από τα γέλια είναι, όταν ο Καρέλιας, ο εργοδότης της γυναίκας του αρχηγού των εμπόρων ναρκωτικών που βρίζουν χυδαία την νεκρή μητέρα μου και το έκαναν και αυτό χθες παρουσία του Δημάρχου και της Κας Βουλευτού, βράβευσε αυτόν τον κακοκτυπημένο τον Σουφλιά, πιθανότατα επιβραβεύοντας τον, γιατί όπως και ο Καρέλιας είναι οι μόνιμοι μάρτυρες υπερασπίσεως του Τσιάτα και του Τσούμαρη στα δικαστήρια που είναι εναγόμενοι και κατηγορούμενοι.

Το έκτο και το κυριότερο είναι ότι παρά την γενική κομματική κινητοποίηση της δημοτικής παράταξης του Δημάρχου, μαζί με τους κουκουλοφόρους εμπόρους ναρκωτικών, οι συγκεντρωμένοι που θα λύσουν τα προβλήματα του παρόντος και του μέλλοντος της ΑΕΛ και που αν τους γυρίσεις ανάποδα δεν τους πέφτει ούτε ένα ευρώ (εξαιρούνται οι έμμισθοι του Δημοσίου και της Δημοτικής Αρχής), δεν γεμίζαν ούτε δύο πούλμαν, όχι τα διώροφα, αλλά τα μονώροφα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Λευτεριά στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ από τους 15 ισόβιους του συμβουλίου,

Λευτεριά στην Βόρεια Μύκονο!!!

Καλές εκπομπές, καλές συνεντεύξεις στον Θωμαΐδη και άντε με το καλό να ανοίξουν και οι ακαδημίες ποδοσφαίρου για να λαδώσει και το αντεράκι μας, γιατί έχει πέσει μεγάλη πείνα.

Αλήθεια ο πρόεδρος τι δουλειά κάνει και τι φορολογική δήλωση υποβάλλει, ώστε να έχει λόγο για την διαχείριση της ΠΑΕ ΑΕΛ και εκατομμυρίων ευρώ;

Θα ήθελα να μάθω που είναι η επαγγελματική του διεύθυνση, γιατί ως διεύθυνση μονίμως δηλώνει τα γραφεία της ερασιτεχνικής ΑΕΛ».

 

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο «Άγιαξ», η «Σκουάντρα Ατζούρα», ο Μαράντονα και το «χέρι του Θεού»!

Ιωνικός: Προτάθηκε και δεύτερος πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ!

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσαν παίκτη οι Αρκάδες!