ΑΕΛ

Κούγιας: «Θα προσφύγουμε στο Διαιτητικό για τον Αραβίδη»

Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε δηλώσεις για την υπόθεση Αραβίδη και ξεκαθάρισε ότι θα προσφύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για να δικαιωθεί ο Έλληνας άσος.
Κούγιας: «Θα προσφύγουμε στο Διαιτητικό για τον Αραβίδη»

Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε δηλώσεις για την υπόθεση Αραβίδη και ξεκαθάρισε ότι θα προσφύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για να δικαιωθεί ο Έλληνας άσος.

Δικαίωση για την ΑΕΚ στην δικαστική διαμάχη που είχε με τον Χρήστο Αραβίδη.

Ο πρώην παίκτης της Ένωσης μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια ζητούσε το ποσό των 100.143,98 ευρώ για διαφορά καταβολής φόρων.

Πιο αναλυτικά η προσφυγή απορρίφτηκε κατά πλειοψηφία. Με το σκεπτικό ότι δεν υπάρχει καμία απαίτηση του ποδοσφαιριστή από το συμβόλαιό του και ότι δεν υπάρχουν οφειλές προς αυτόν.

Ο Αλέξης Κούγιας με δήλωση του ξεκαθάρισε ότι θα προσφύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για να δικαιωθεί ο Χρήστος Αραβίδης και να πληρώσει η ΑΕΚ την εφορία του παίκτη, όταν αγωνιζόταν στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά:

«Διεδόθη εσκεμμένα χωρίς κόκκο αληθείας η είδηση ότι δήθεν η ΠΑΕ ΑΕΚ κέρδισε αμετάκλητα (η απόφαση υπόκειται σε ένδικα μέσα, δηλαδή σε έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ) τον Κούγια (αλήθεια από πού και ως πού οι δικηγόροι είναι διάδικοι;) και τον ευεργέτη – ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ τα δύσκολα χρόνια της Γ΄ και της Β΄ Εθνικής Χρήστο Αραβίδη (αλήθεια γιατί τόση αγνωμοσύνη;) και δεν πρόκειται να πληρώσει τους φόρους για το συμβόλαιό του.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ αποφάσισε κατά πλειοψηφία ότι είναι αναρμόδια, διότι έκρινε ότι η διαφορά είναι φορολογική, ενώ κατά την αντίθετη άποψη της Εισηγήτριας η Επιτροπή ήταν αρμόδια και έπρεπε να δικάσει την προσφυγή στην ουσία.

Η ίδια Επιτροπή όμως πρόσφατα είχε θεωρήσει εαυτή αρμόδια σε παρόμοια υπόθεση του ποδοσφαιριστή Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και, αφού την εκδίκασε, τον δικαίωσε με απόφαση που επικύρωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Το δικηγορικό μας γραφείο και ο επικεφαλής αυτού Αλέξιος Κούγιας σεβόμαστε απόλυτα τον Αρεοπαγίτη κ. Ανδρόνικο, εκτιμούμε τον κ. Καραμηνά, συγχαίρουμε την Εισηγήτρια κα Μπαλατσού για τη νομική της συνέπεια και βεβαίως θα προσφύγουμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ για λογαριασμό του Χρήστου Αραβίδη, προκειμένου να δικαστεί η υπόθεση στην ουσία της και να δικαιωθεί ο εντολέας μας».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.