ΑΕΛ

Με τον κόσμο της η ΑΕΛ στη Ριζούπολη

Σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης της «ελαφράς ταξιαρχίας», ο κόσμος της Λάρισας θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει την κυριακάτικη (1/4) αναμέτρηση, αφού θα τους παραχωρηθεί η Θύρα 6 του γηπέδου «Γ. Καμάρας»
Με τον κόσμο της η ΑΕΛ στη Ριζούπολη

Την ευκαιρία να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδας θα έχουν οι οπαδοί της ΑΕΛ στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης της «ελαφράς ταξιαρχίας», ο κόσμος της Λάρισας θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει την κυριακάτικη (1/4) αναμέτρηση, αφού θα τους παραχωρηθεί η Θύρα 6 του γηπέδου «Γ. Καμάρας».

«Για τους φιλάθλους της ΑΕΛ που μεμονωμένα θα βρεθούν στο γήπεδο Γεώργιος Καμάρας θα διατίθενται εισιτήρια στη Θύρα 6 με τιμή 10,00€. Εκδοτήριο εισιτηρίων για τη Θύρα 6 θα λειτουργεί έξω από την Θύρα 3», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων.

Στα αγωνιστικά, ο Αγκάνοβιτς έχει ανεβάσει ρυθμούς και βρίσκεται στην αποστολή, σε αντίθεση με τον Γουάλας, η συμμετοχή του οποίου θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.