ΑΕΛ

Μιχαήλ: Αρέσει στην ΑΕΛ ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο 32χρονος αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του

Ο πρώτος Γιαννιώτης αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες από την ΑΕΛ. Ίσως, όμως, δεν είναι και ο μοναδικός. Μετά τον Ευριπίδη Γιάκο οι Θεσσαλοί έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και για τον Αλέξη Μιχαήλ σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime. Ο Αλέξης Κούγιας έχει αρκετά καλές σχέσεις με τον αρχηγό του ΠΑΣ Γιάννινα και τον είχε παίκτη κατά το πέρασμά του από τους «κυανόλευκους».

Ο Μιχαήλ δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο. Ωστόσο, από τη στιγμή που υποβιβάστηκε και τυπικά ο ΠΑΣ Γιάννινα, η διοίκηση τον έχει ενημερώσει πως θα πρέπει να δεχτεί «ψαλίδι» στις αποδοχές του. Ο ίδιος δεν είναι θετικός σε πρώτη φάση και γι’ αυτό δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αποχώρησής του.

Να σημειωθεί, πάντως, πως οι Ηπειρώτες θα κάνουν νέο κύκλο συζητήσεων με όλους τους παίκτες που είχαν ενστάσεις να παραμείνουν. Τώρα που τελείωσε το θέμα της προσφυγής και «κλείδωσε» ο υποβιβασμός, παίρνουν σειρά οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές. Φυσικά θα ακολουθήσει και το θέμα του προπονητή.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

ΣΧΟΛΙΑ