Δεύτερες σκέψεις έκαναν οι «βυσσινί» για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, υπογράφει ο Γουάλας νέο συμβόλαιο, «έρχεται» ο Γκάνσα

Ανατροπή δεδομένων στην ΑΕΛ με το θέμα της απόκτησης ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού. Η προφορική συμφωνία με τον Μίλος Πέρισιτς δεν μετουσιώνεται σε ουσιαστική συνεργασία και έτσι η μεταγραφή ακυρώθηκε οριστικά.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Μόρα, οι “βυσσινί” αποφάσισαν να αλλάξουν πλάνο και να πορευτούν ως έχουν στη θέση των στόπερ. Ο Σωτήρης Αντωνίου θα τσεκάρει την ομάδα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και αναλόγως θα κρίνει για το αν επιστρέψει η ανάγκη απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού.

Αντίθετα, θα έχει στην διάθεση του τον Φερνάντο Γουάλας, με τον οποίο έχει βρεθεί η χρυσή τομή για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με μειωμένες αποδοχές. Όχι, όμως και τον Λεοζίνιο που μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να βγει το διαζύγιο.

Τέλος, ο Γκανέζος Ρομπέρ Γκάνσα ελπίζει ότι σε περίπου 10 μέρες θα έχει καταφέρει να βγάλει την απαραίτητη βίζα και να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ.