Τα νέα που ήρθαν από την ΕΠΟ ξεκίνησαν ήδη να προκαλούν προβλήματα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Λάρισα, με την οποία γνωστοποιεί τις κινήσεις που θα κάνει μετά την απόφαση της ΕΠΟ για να παίζει μπαράζ ο 13ος της Super League με τον 2ο της Football League.

Όπως κάνει γνωστό λοιπόν, θα ζητήσει την αναβολή του πρωταθλήματος και στη συνέχεια θα απαιτήσουν εξηγήσεις από τους κυρίους Μπαταγιάννη και Γκαγκάτση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από την σημερινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. να υποβιβασθούν τρείς ομάδες της SUPER LEAGUE και η τέταρτη από το τέλος να δίνει αγώνα μπαράζ με την δεύτερη ομάδα της FOOTBALL LEAGUE για την παραμονή στην SUPER LEAGUE 1 δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι σήμερα ο εκπρόσωπος μας κ. Σωτήριος Μάρκου με την παρουσία του κ. Αλέξη Κούγια θα προβούν στις εξής ενέργειες:

  1. Θα ζητήσουν από το Δ.Σ. της SUPER LEAGUE να ανασταλεί η έναρξη του πρωταθλήματος για να ανακληθεί η απαράδεκτη αυτή απόφαση.
  2. Θα ζητήσουν εξηγήσεις από τους κυρίους Μπαταγιάννη και Γκαγκάτση για το πώς τα δήθεν συμφωνηθέντα με τον υπουργό κ. Βασιλειάδη και την Διοίκηση της Ε.Π.Ο. για τον υποβιβασμό τριών μόνο ομάδων από την SUPER LEAGUE δεν αποφασίστηκαν τελικώς από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. και εφόσον οι εξηγήσεις δεν είναι επαρκής θα υποβάλλουν πρόταση μομφής κατά των συγκεκριμένων δύο ατόμων».