Ο Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση στον Τζαβέλλα

Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε μία τοποθέτηση που θα συζητηθεί για τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Με τον τρόπο του ο Γιώργος Τζαβέλλας κατάφερε να ασχοληθούν αρκετοί μαζί του μετά το Άρης – ΑΕΚ. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ προχώρησε σε μία απαράδεκτη ενέργεια κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στη φάση του 1-1. Ξεστόμισε μία λέξη υποτιμητική για τους φίλους του Άρη σε ένα ματς που θύμιζε μνημόσυνο λόγω της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού. Μία μέρα αργότερα ο 34χρονος ζήτησε συγγνώμη. Φυσικά η σκληρή κριτική συνεχίζεται και ο Αλέξης Κούγιας είναι μέσα σε αυτούς που εξαπέλυσαν επίθεση.

Μεταξύ άλλων είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Status»: «Ο Τζαβέλλας είναι ένας μ@λ@κ@ς. Θα στο πω ευθέως γιατί το βγάζω αυθόρμητα. Είναι ένας μ@λ@κ@ς του ποδοσφαίρου. Όπου έχει πάει, τα ίδια κάνει. Από τότε που έπαιζε στην Τερψιθέα μάλλον έχει προσωπικά προβλήματα. Αυτή είναι η προσωπική μου κρίση γιατί έχει κάνει παντού τα ίδια. Χτυπάει τους αντιπάλους, βρίζει τους αντιπάλους. Έχει κάνει καριέρα με αυτή την προσωπικότητα.

Πρέπει ο αθλητικός δικαστής να τον καλέσει. Ο Τζαβέλλας πουλάει. Όταν ήταν στον ΠΑΟΚ ΠΑΟΚοφροσύνει. Τώρα που είναι στην ΑΕΚ ΑΕΚοφροσύνη. Αν ήταν στον Άρη, το ίδιο. Για μένα είναι ένα ποδοσφαιρικό υποκείμενο. Στο λέω ευθέως, τον γνωρίζω χρόνια. Από τότε που ήταν στην Τερψιθέα και εγώ ήμουν στην Πετρούπολη».