ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτά είναι τα λάθη του Κορμπεράν που στοίχισαν στον Ολυμπιακό

Δεν ήταν και η καλύτερη μέρα στη δουλειά του στον Ολυμπιακό για τον Κάρλος Κορμπεράν η αναμέτρηση με τη Ναντ.
Ολυμπιακός: Δεν ήταν και η καλύτερη μέρα στη δουλειά του στον Ολυμπιακό για τον Κάρλος Κορμπεράν η αναμέτρηση με τη Ναντ.

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε το παρκαρισμένο πούλμαν του Κορμπεράν, αλλά όχι μόνο αυτό. Αυτό είναι μόνο το δέντρο σε ένα δάσος από προβλήματα στο κοουτσάρισμα του Ισπανού τεχνικού. Χτυπητά λάθη τα οποία μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί. Ο Ολυμπιακός έχασε στο φινάλε, αλλά είχε… χάσει από πολύ νωρίτερα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Upopsi

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

ΣΧΟΛΙΑ