ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτές είναι οι ακριβότερες λίγκες του κόσμου – Πολύ μπροστά η Premier League – Μάχη La Liga, Serie A και Bundesliga!

Τρελά χρήματα ανάμεσα στις ακριβότερες λίγκες του κόσμου. Ποιος έχει την κορυφή και ποιος ακολουθεί;
Αυτές είναι οι ακριβότερες λίγκες του κόσμου – Πολύ μπροστά η Premier League – Μάχη La Liga, Serie A και Bundesliga!

Premier League: Τα λεφτά στο ποδόσφαιρο έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν, κάτι που απέδειξε και η σελίδα «Onefootball», η οποία μας παρουσίασε τα ακριβότερα πρωταθλήματα στο κόσμο.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη θέση βρίσκεται και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά η Premier League, η οποία κοστολογείται στα 9,97 δις ευρώ.

Απόλυτα λογικό, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται και για το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές.

Οι επόμενες θέσεις είναι αρκετά κοντινές, με τη La Liga να έχει 4,88 δις ευρώ αξία, ενώ ακολουθεί η Serie A με αξία που φτάνει  τα 4,62 δις ευρώ.

Την τέταρτη θέση κλείνει η Bundesliga με 4,23 δις ευρώ, ενώ από κει και πέρα, αρχίζουμε σιγά-σιγά να πέφτουν σε χρηματιστηριακή αξία.

Στην πέμπτη θέση έχουμε τη Ligue 1 με 3,48 δις ευρώ, στην έκτη τη Liga Nos με 1,24 δις ευρώ, στην έβδομη την Eredivisie με 1,10 δις και στην όγδοη θέση βρίσκεται η Τουρκία και η Super Lig με 1,03 δις ευρώ.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ