Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον τελικό με βασικό ερωτηματικό την κατάσταση του Γιακουμάκη, που επηρεάζει άμεσα τα πλάνα του Λουτσέσκου.
Ο ΠΑΟΚμπαίνει στην τελική ευθεία για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΟΦΗ, κουβαλώντας όμως το βάρος της βαριάς ήττας από την ΑΕΚ. Το ζητούμενο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι μόνο αγωνιστικό, αλλά κυρίως πνευματικό, καθώς καλείται να επαναφέρει την ομάδα σε σωστή τροχιά μέσα σε λίγες ημέρες.
Η πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία έγινε σε κλίμα συγκέντρωσης, με τον Ρουμάνο τεχνικό να προσπαθεί να αλλάξει άμεσα την ψυχολογία των παικτών του. Ο τελικός στο Πανθεσσαλικό αποτελεί τον μεγάλο στόχο, με τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί το τρόπαιο για ένατη φορά στην ιστορία του.
Ωστόσο, το μεγαλύτερο «αγκάθι» ακούει στο όνομα Γιώργος Γιακουμάκης. Ο τραυματισμός του διεθνούς επιθετικού έρχεται στο χειρότερο σημείο της σεζόν και όλα δείχνουν πως οι πιθανότητες συμμετοχής του στον τελικό είναι περιορισμένες. Οι επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσουν την κατάστασή του, όμως το σενάριο απουσίας του παραμένει ισχυρό.
Αν τελικά δεν προλάβει, οι λύσεις είναι συγκεκριμένες και με ερωτηματικά. Ο Γερεμέγιεφ δεν έχει πείσει το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Μύθου, που ενδέχεται να πάρει χρόνο ακόμη και στο αρχικό σχήμα λόγω κανονισμών, δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό.
Από εκεί και πέρα, πολλά θα κριθούν από την απόδοση των μεσοεπιθετικών. Κωνσταντέλιας, Τάισον και Ζίβκοβιτς μπορούν να καλύψουν το κενό αν βρεθούν σε καλή μέρα, ενώ σημαντικός παράγοντας είναι και η κατάσταση του Μεϊτέ, είτε ξεκινήσει είτε έρθει από τον πάγκο.
Διαβάστε επίσης:
ΠΑΟΚ: Δίνει το παρών ο Ιβάν Σαββίδης!
ΠΑΟΚ: Σοκ! Χάνει και τον τελικό, «πονοκέφαλος» για Λουτσέσκου!
