ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτός είναι ο λόγος που έγινε αυτή η επιλογή στον Παναθηναϊκό Β’

Αυτός είναι ο λόγος που ο Παναθηναϊκός Β' προχώρησε στη συνεργασία με τον Σωτήρη Αντωνίου.
Αυτός είναι ο λόγος που έγινε αυτή η επιλογή στον Παναθηναϊκό Β’

Παναθηναϊκός Β’: Φάνταζε νομοτέλεια η επιστροφή του. Και για τις δύο πλευρές. Για τον Γιώργο Σίμο για το αναγκαίο προπονητικό restart, για τον Παναθηναϊκό διότι είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει απέξω και ανακατωτά την εν λόγω φουρνιά.

Και όμως μπορεί το boss να άναψε το «πράσινο» φως, αλλά μόλις έγινε κουβέντα για τα χρήματα υπήρξε απόσταση. Αυτό ήταν και το πρόβλημα που εν τέλει χάλασε τη δουλειά.

Τόση απόσταση στο οικονομικό ώστε το «τριφύλλι» να στραφεί στον Αντωνίου (σε ποιον;) για την Β΄ ομάδα. Κάπως έτσι λοιπόν αναμένεται να πορευθεί στη Super League 2.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

ΣΧΟΛΙΑ