Για μία ακόμη Κυριακή η στήλη «Παρασκήνια» του Sportime είναι μαζί σας με αποκαλύψεις για τις ελληνικές ομάδες. Ανέτοιμος ο Μαρσέλο.

Για μία ακόμη Κυριακή η στήλη «Παρασκήνια» του Sportime είναι μαζί σας με αποκαλύψεις για τις ελληνικές ομάδες και τους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Το e-sportime βρίσκεται και αυτή την Κυριακή (25/9) με πλούσια παρασκήνια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο επίκεντρο οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Μαρσέλο και ΑΕΚ.

Αρχή με τον Πασχαλάκη ο οποίος την ώρα που βρίσκεται με το στυλό στο χέρι, Μίτσελ και Ανιγκό κάνουν δεύτερες σκέψεις! Πήγε 25 Σεπτεμβρίου και ο Ελληνας τερματοφύλακας ακόμη κυκλοφορεί ως free agent.

Από την πρώτη στιγμή της αποχώρησης του από τον ΠΑΟΚ το όνομα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό. Ασχέτως ή μη, η ιστορία έχει διατηρηθεί πάνω από 3 μήνες. Κοινώς, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Στα Νότια Προάστια και δη στην Γλυφάδα ο κόσμος βοά πως ο 33χρονος διεθνής Νο1 μέχρι τέλος του μήνα θα αποτελέσει παίκτη του Ολυμπιακού. Που ΄χει «σκαλώσει» το πράγμα; Στους Μίτσελ και Ανιγκό! Ναι, σωστά διαβάσατε.

Στα δύο πρόσωπα που πλέον έχουν αναλάβει το κομμάτι των αγωνιστικών αποφάσεων σε συνδυασμό με την παρουσία του Τζολάκη που το club δε θέλει να τον «κάψει» στη διαδικασία του development.

  • Μαρσέλο: 16% λίπος έδειξαν οι μετρήσεις του

Κανείς δεν αντιλέγει για το «μέγεθος» της επιλογής. Μιλάμε για έναν αθλητή που ήδη έχει «χτυπήσει» κόκκινο εντός και εκτός γηπέδου παγκοσμίως. Ο λεγάμενος όμως αφίχθη ελαφρώς «φορτωμένος». Διαχρονικά ήταν πιο… αφράτος, αλλά ο δείκτης στις αρχικές μετρήσεις έδειξε 16% λίπος! 

Από την μία ημέρα στην άλλη δε γίνονται θαύματα και για να αποδώσει αυτά που μπορεί θα χρειαστεί χρόνο, καθώς αυτή τη στιγμή ο Μαρσέλο είναι ανέτοιμος.

  • Νευράκια στην ΑΕΚ

Το κακό έχει παραγίνει. Και θα πρέπει να αναλάβει μεγαλύτερη δράση ο κόουτς, Ματίας Αλμέιδα. Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό εκτυλίχθηκε το τρίτο διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ παικτών στα αποδυτήρια της ΑΕΚ που δυστυχώς οδήγησε τον Τζαβέλλα στο χειρουργείο από την αγανάκτηση μια και κατέβασε κάτω την τζαμαρία.

Ποιοι άλλοι τρεις παίκτες της Ένωσης ενεπλάκησαν; Η «φωτιά» έσβησε εγκαίρως, αλλά είναι η 3η φορά που υπάρχει παρεξήγηση μέσα σε ένα 20ήμερο. Παιδιά, ήρεμα…

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!