ΑΓΓΛΙΑ

Τρένο η Γιουνάιτεντ, πέρασε από το Λονδίνο

Επιβλήθηκε με 3-1 της Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» και την πέταξε εκτός Κυπέλλου Αγγλίας
Τρένο η Γιουνάιτεντ, πέρασε από το Λονδίνο

Είναι σε τρομερή κατάσταση… Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Όλε Γκούναρ Σόλκισερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μόνο νίκες και την Παρασκευή (25/1) πήρε μία ακόμη.

Αυτή τη φορά στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ για το Κύπελλο Αγγλίας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν καλύτεροι και πιο ουσιαστικοί και έτσι νίκησαν με 3-1 και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ένα μίνι ξέσπασμα μετά το ημίωρο ήταν το κλειδί για τους φιλοξενούμενους. Από ωραία πάσα του Λουκάκου ο Αλέξις Σάντσες στο 31′ έκανε το 0-1 κόντρα στην πρώην ομάδα του. Αποδοκιμαζόταν,μάλιστα, από τους οπαδούς της Άρσεναλ κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή με την μπάλα. Το 0-2 έγινε στο 33′ με πλασέ του Λίνγκαρντ, πάλι από ασίστ του Λουκάκου.

Το μόνο που κατάφερε πριν το φινάλε του πρώτου μέρους η Άρσεναλ ήταν να μειώσει με κοντινό πλασέ του Ομπαμεγιάνγκ. Οι Λονδρέζοι έτσι ξαναμπήκαν στο ματς και γι’αυτό στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησαν να πιέσουν. Δεν πήγαν, όμως, τα πράγματα όπως θα ήθελαν. Είχαν χάσει από το πρώτο μέρος τον Παπασταθόπουλο και στο δεύτερο τραυματίστηκε και ο άλλος τους στόπερ, ο Κοσιελνί. Χάθηκε ο ρυθμός και αυτό φυσικά ήταν υπέρ της Γιουνάιτεντ.

Όσο περνούσαν τα λεπτά, η Άρσεναλ έδειχνε και πιο ευάλωτη πίσω. Ο Σόλκσιερ έβαλε τους φρέσκους Ράσφορντ και Μαρσιάλ και ο τελευταίος στο 82′ έκανε από κοντά το 1-3 μετά την επέμβαση του Τσεχ σε σουτ του Πογκμπά. Στη συνέχεια το ματς ξέφυγε. Υπήρχαν δυνατά μαρκαρίσματα και μία σύρραξη κάποια στιγμή. Αυτόπου ξεχώρισε ήταν η ρήξη ενός αντικειμένου από την κερκίδα προς τον Λίνγκαρντ, ο οποίος αρχικά τα έβαλε με τον Τζάκα και στη συνέχεια με φιλάθλους της Άρσεναλ. Έως το σφύριγμα της λήξης δεν υπήρξε κάτι άλλο αξιοσημείωτο.

Τέλος, την ίδια ώρα γινόταν ένα ακόμη ματς για το Κύπελλο Αγγλίας ανάμεσα σε δύο ομάδες της Championship. Η Μπρίστολ Σίτι επιβλήθηκε με 2-1 της Μπόλτον με γκολ των Ο’Ντόουντα και Ελιάσον. Είχαν προηγηθεί οι φιλοξενούμενοι μετον Μπέεβερς.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Μάιτλαντ-Νάιλς, Παπασταθόπουλος (21′ λ. τρ. Μουστάφι), Κοσιελνί (64′ λ. τρ. Γκεντουζί), Κολάσινατς, Τζάκα, Τορέιρα, Ράμσεϊ, Ομπαμεγιάνγκ, Ιουόμπι (64′ Εζίλ), Λακαζέτ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ρομέρο, Γιανγκ, Μπεγί, Λίντελοφ, Σο, Μάτιτς, Ερέρα, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (88′ Τζόουνς), Σάντσες (72′ Μαρσιάλ), Λουκάκου (72′ Ράσφορντ).

Τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Παπασταθόπουλος (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρένο η Γιουνάιτεντ, πέρασε από το Λονδίνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.