Αγγλία: Συλλήψεις για τις επιθέσεις σε Σάντσο, Ράσφορντ και Σάκα

Πέντε άτομα προσήχθησαν από τις βρετανικές αρχές, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλα

Τα τρία χαμένα τους πέναλτι προκάλεσαν πολλές ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρους. Στην Αγγλία όμως τα πάντα λειτουργούν ρολόι και οι Ράσφορντ, Σάκα και Σάντσο μπορούν να χαμογελούν ξανά. 

Οι βρετανικές αρχές προχώρησαν σε πέντε συλλήψεις μετά τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχτηκαν μέσω social media οι Τζέιντον Σάντσο, Μπουκάγιο Σάκα και Μάρκους Ράσφορντ μετά τον τελικό του Euro. Αυτές δεν θα είναι οι μοναδικές, καθώς πρόκειται να ακολουθήσουν κι άλλες. Βλέπετε, η Αγγλία είναι… Αγγλία.

Οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές δέχτηκαν εκατοντάδες καταδικαστέα σχόλια με αφορμή το ότι απέτυχαν να σκοράρουν στη διαδικασία των πέναλτι που έκρινε την αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ιταλία.

Από την πρώτη στιγμή, οι αρχές σε συνεργασία με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχουν κινήσει τη διαδικασία ταυτοποίησης των δραστών που κρύβονταν πίσω από την… ανωνυμία που προσφέρουν αρκετά social media.

Η συλλογή στοιχείων οδήγησε ήδη σε πέντε συλλήψεις, αλλά επίκεινται ακόμη περισσότερες, καθώς η κοινή γνώμη πιέζει επιτέλους για κυρώσεις σε όσους υπερβαίνουν τα εσκαμμένα.

Διαβάστε επίσημα: MasterChef: Φαγητό «κόλαση» από τον νικητή του παιχνιδιού!

Τότεναμ: Ο… κόουτς τρελάθηκε και τα «σκάει» για Ποντένσε!

Μανουέλ Λοκατέλι: Όλη η Ευρώπη στα πόδια του