×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αποζημίωση 23 εκατ. ευρώ ζητάει ο Κόντε – Τι λέει η Τσέλσι


    Sportime Team

Αποζημίωση 23 εκατ. ευρώ ζητάει ο Κόντε – Τι λέει η Τσέλσι


Η Τσέλσι δεν χώρισε με τις καλύτερες συνθήκες με τον Αντόνιο Κόντε και όπως φαίνεται είναι αναγκασμένη να πληρώσει τον… πρόωρο χωρισμό!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της έγκυρης και έγκριτης «Gazzetta dello Sport», ο Αντόνιο Κόντε αξιώνει ένα αρκετά μεγάλο ποσό από τους «μπλε» ως αποζημίωση. Συγκεκριμένα ζητάει 13 εκατ. ευρώ για την πρόωρη λύση της συνεργασίας, αλλά και ένα ποσό από 5 έως 10 εκατ. ευρώ για δυσφήμιση.

Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι η Τσέλσι έχει ήδη συγκαλέσει δύο συναντήσεις, στις οποίες ο Κόντε δεν εμφανίστηκε, γεγονός που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του συλλόγου. Άλλωστε πληθαίνουν οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θέλει να λύσει άμεσα την εν λόγω εκκρεμότητα, ώστε να διαπραγματευτεί την πώληση της ομάδας.

Επιπλέον η Τσέλσι υποστηρίζει ότι αναγκάστηκε να πουλήσει τον Ντιέγκο Κόστα εξαιτίας της κόντρας με τον Κόντε, αλλά οι δικηγόροι του Ιταλού αντικρούουν τον ισχυρισμό αναφέροντας ότι ο σύλλογος είχε κέρδος από τη συγκεκριμένη πώληση.

Πάντως, οι νομικοί εκπρόσωποι της Τσέλσι φαίνεται να έχουν… τυλίξει τον Ιταλό σε μία… κόλλα χαρτί, αφού έχουν μία ολόκληρη λίστα με παραπτώματα, στην οποία αναφέρονται περιπτώσεις ασυνέπειας στις υποχρεώσεις του απέναντι στους χορηγούς μέχρι και το ότι πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε λάθος θέση από αυτή που είχε!


Τελευταία Νέα