×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άρσεναλ: Θετικός στον κορονοϊό ο Αρτέτα


    Αντώνης Τσιράκης

Άρσεναλ: Θετικός στον κορονοϊό ο Αρτέτα


Τη στιγμή που η Premier League αποφάσισε να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα, ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, βγήκε θετικός στον κορονοϊό!

Η είδηση επιβεβαιώθηκε μέσω ανακοίνωσης του κλαμπ: «Η υγεία των ανθρώπων μας και του ευρύτερου κοινού είναι η προτεραιότητά μας και ο κύριος στόχος μας. Οι σκέψεις μας είναι με τον Μικέλ, ο οποίος έχει απογοητευτεί με την καλή έννοια. Βρισκόμαστε σε ενεργό διάλογο με όλους τους σχετικούς ανθρώπους ώστε να χειριστούμε την κατάσταση όσο καλύτερα γίνεται. Επίσης, κοιτάμε να επιστρέψουμε στις προπονήσεις και στα παιχνίδια όσο πιο σύντομα μας το επιτρέψουν οι γιατροί».

Από την πλευρά του ο Αρτέτα είπε: «Είναι πραγματικά απογοητευτικό, αλλά έκανα το τεστ γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Θα δουλέψω ξανά όταν μου επιτραπεί».

Από την πλευρά του ο Βινάι Βενκάτεσχαμ, διευθύνων σύμβουλος της Άρσεναλ, είπε: «Ο Μικέλ και η υπόλοιπη ομάδα, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, υποστηρίζονται πλήρως. Ανυπομονούν όλοι να επιστρέψουν στις προπονήσεις μόλις αυτό καταστεί δυνατόν. Φυσικά αυτό που προέχει είναι η ταχεία ανάρρωση του Μικέλ».


Τελευταία Νέα