Χάρι Κέιν: Πολύ σοβαρός ο κίνδυνος να χάσει το Euro 2020


Στέλιος Ανδρικάκης

Χάρι Κέιν: Πολύ σοβαρός ο κίνδυνος να χάσει το Euro 2020


Αρκετά σοβαρός είναι πλέον ο κίνδυνος ο Χάρι Κέιν να χάσει το επερχόμενο Euro, κάτι που θα αφαιρέσει από την Εθνική Αγγλίας το δυνατότερο επιθετικό της… όπλο.

Ο Άγγλος σέντερ φορ υπέστη ρήξη τένοντα στο αριστερό του μηριαίο και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου διορθώσει το πρόβλημα.

Μάλιστα ο Μουρίνιο, δήλωσε πως δύσκολα θα δούμε ξανά τον Χάρι Κέιν τη φετινή περίοδο, κάτι με το οποίο συμφωνεί απόλυτα και ο εγκεκριμένος χειρούργος Κρις Γουίλσον.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος επισημαίνει ότι είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει πριν από τους έξι μήνες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το Euro αν γίνει κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Άλισον βάφτισε τον Φιρμίνο και ξέσπασε σε κλάματα! (vids)

«Από τη στιγμή που η επέμβαση πήγε καλά, τις 6 πρώτες βδομάδες θα φροντίζει το τραύμα και θα κάνει ουσιαστικά πολυ λίγα πράγματα. Τις επόμενες έξι εβδομάδες, αν όλα βαίνουν καλώς, θα αρχίσει να κάνει τις πρώτες ασκήσεις ενδυνάμωσης. Στους τρεις μήνες, όμως, θα μπορούμε να μιλάμε πως ξεκινά κανονικά την αποκατάσταση του μυός.

Εάν εγώ μιλούσα σ’ έναν ποδοσφαιριστή τέτοιου επιπέδου, θα προσπαθούσα να διαχειριστώ τις προσδοκίες του και να του έλεγα πως δεν πιστεύω ότι θα ήταν δυνατό ποτέ να επιστρέψει στα γήπεδα τουλάχιστον έξι μήνες πριν την εγχείρηση. Θα του έλεγα πως θα επιστρέψει την περίοδο της προετοιμασίας της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Πράγματι άκουσα τους ανθρώπους της Τόνεναμ να υποστηρίζουν πως θα επιστρέψει τον Απρίλη ή τον Μάη. Έμεινα πραγματικά έκπληκτος», ήταν τα λόγια του.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Sportime Extras