×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χάρι Μαγκουάιρ: Ο Εισαγγελέας πρότεινε ενοχή!


Κώστας Παπαδόπουλος

Χάρι Μαγκουάιρ: Ο Εισαγγελέας πρότεινε ενοχή!


Ο Εισαγγελέας της δίκης του Χάρι Μαγκουάιρ πρότεινε την ενοχή του Άγγλου στόπερ για δωροδοκία, εξύβριση και σωματικές βλάβες!

Στην αγόρευσή του για την περίφημη υπόθεση του Χάρι Μαγκουάιρ ο Εισαγγελέας ήταν «καταπέλτης». Πρότεινε την ενοχή του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και των υπόλοιπων κατηγορουμένων για δωροδοκία, εξύβριση και ελαφριάς μορφής σωματικές βλάβες.

Ο συνήγορος υπεράσπισης Αλέξης Αναγνωστάκης στην αγόρευσή του αμφισβήτησε το σύνολο του κατηγορητηρίου και υπογράμμισε πως η σύλληψη ήταν παράνομη, αφού κανείς εκ των τριών συλληφθέντων δεν προκάλεσε την συμπλοκή.

Ο δικηγόρος αμφισβήτησε επίσης το ενδεχόμενο δωροδοκίας, αλλά και σωματικών βλαβών, αφού όπως τόνισε η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει πως οι κατηγορούμενοι ήταν αυτοί που υπέστησαν βία.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης ζήτησε την αθώωση των τριών κατηγορουμένων, όμως η αγόρευση του φαίνεται πως δεν βρίσκει σύμφωνο τον Εισαγγελέα που εισηγήθηκε την ενοχή και των τριών, κάτι που σημαίνει πως ο Χάρι Μαγκουάιρ κινδυνεύει πια με αυστηρές ποινικές κυρώσεις.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras