Ένγκελς:

Η Ρεμς αναμένεται να βάλει στα ταμεία της περίπου 10 εκ. ευρώ από την πώληση του 24άχρονου Βέλγου αμυντικού στην αγγλική ομάδα

Η μεταγραφή του Μπιορν Ένγκελς στην Άστον Βίλα βρίσκεται στην τελική της ευθεία, όπως μεταδίδουν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής είναι πολύ κοντά στο να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να αγωνιστεί στην Premier League!

Την Πέμπτη (11/7) η Équipe αποκάλυψε πως η Άστον Βίλα είναι η ομάδα που βρίσκεται σε προχωρημένος συζητήσεις με την Ρεμς για την απόκτηση του 24άχρονου Βέλγου στόπερ.

Και σήμερα Παρασκευή (12/7), τα ΜΜΕ της Αγγλίας αναφέρουν πως οι «χωριάτες» θα καταβάλουν ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατομμυρίων ευρώ στον γαλλικό σύλλογο για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Μετά από μια τόσο καλή σεζόν, ήταν δεδομένο πως θα προέκυπτε ενδιαφέρον από τα μεγάλα πρωταθλήματα και αυτό δεν άργησε να έρθει.

Η γαλλική ομάδα ετοιμάζεται να τον μοσχοπουλήσει στους «χωριάτες» που επέστρεψαν φέτος στην Premier League. Εξάλλου το αγγλικό πρωτάθλημα ήταν αυτό στο οποίο είχε πάντα σκοπό να αγωνιστεί ο Ένγκελς.

Το ποσό στο οποίο αναμένεται να κλείσει το deal έγινε πλέον, γνωστό, οι συζητήσεις θεωρούνται πως βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή.

Θυμίζουμε ότι η Βίλα πριν λίγες μέρες δαπάνησε περί τα 25 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Τάιρον Μινγκς από τη Μπόρνμουθ.