ΑΓΓΛΙΑ

Επιμένουν για Σάρι και Τσέλσι οι Ιταλοί

Επανέρχονται οι «μπλε» για τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος τους έχει δώσει ήδη τη μεταγραφική του λίστα με προεξέχον το όνομα του Ιγουαΐν

Η ρήτρα την οποία ζητούσε ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις να πληρώσει, ανάγκασε την Τσέλσι να κάνει πίσω από την επιλογή του Μαουρίτσιο Σάρι για τον πάγκο της. Ωστόσο η Gazzetta dello Sport υποστηρίζει πως αύριο αναμένεται να υπάρξει νέα προσέγγιση και προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το ποσό το οποίο ζητούσε η Νάπολι ανερχόταν στα 8 εκατ. ευρώ, όμως πλέον η προθεσμία για την καταβολή της ρήτρας έχει εκπνεύσει, οπότε οι δυο πλευρές είναι αναγκασμένες να μπουν εκ νέου σε διαπραγματεύσεις.

Πάντως υπάρχει αισιοδοξία πως αυτή τη φορά θα υπάρξει αίσιο τέλος, αφού ήδη έχουν γίνει γνωστά τα πρώτα ονόματα που ο Σάρι έχει ζητήσει από τη διοίκηση των «μπλε». Το φημολογούμενο ενδιαφέρον τους μάλιστα για τον Γκονζάλο Ιγουαΐν, σχετίζεται άμεσα με αυτό, αφού είναι ο επιθετικός που θέλει. Οι δυο τους διατηρούν ακόμα καλές σχέσεις παρά την μεταγραφή του στη Γιουβέντους.

Οι υπόλοιποι στόχοι έχουν επίσης σχέση με τη Νάπολι. Ακριβότερος όλων, ο Καλίντου Κουλιμπαλί πρώτος στόχος για τα στόπερ που κοστολογείται 100 εκ. ευρώ, ενώ συζητούνται και τα ονόματα των Χισάι και Ζιελίνσκι.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ