«Έσβησε» στα 28 ο τεχνικός διευθυντής της Μπρέντφορντ


Sportime Team

«Έσβησε» στα 28 ο τεχνικός διευθυντής της Μπρέντφορντ


Θρήνος στο αγγλικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στην Μπρέντφορντ, αφού ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Ρόμπερτ Ρόουαν έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 28 ετών!

Ο τεχνικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας, ο οποίος είχε αναλάβει το νέο του ρόλο από τον περασμένο Φεβρουάριο έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, χωρίς πάντως να διευκρινίζονται από τα αγγλικά ΜΜΕ, τα αίτια του θανάτου του.

Ο Ρόουαν είχε γεννηθεί στο Φάιφ της Σκωτίας και άρχισε την καριέρα του ως σκάουτ για την Σέλτικ. Πήγε στην Μπρέντφορντ από τα τέλη του 2014 το καλοκαίρι του 2015 ανέλαβε το πόστο του επικεφαλής των ποδοσφαιρικών υποθέσεων του συλλόγου.

Ήταν εκείνος που είχε την εποπτεία για την ανάπτυξη της δεύτερης ομάδας του συλλόγου, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2018 είχε προσληφθεί ως τεχνικός διευθυντής.

Στην ανακοίνωση της ομάδας, αναφέρθηκε το εξής: «Όλοι στο σύλλογοι έμειναν συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης. Όλες οι σκέψεις μας είναι στην σύζυγο του Ρόμπερτ, στην οικογένειά του και όλους τους φίλους τους, πολλοί εκ των οποίων εργάζονται στην Μπρέντφορντ».


Sportime Extras