Βλάνταν Ίβιτς

Ο Βλάνταν Ίβιτς αναζητά τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας μετά το εξαιρετικά επιτυχημένο πέρασμά του από το Ισραήλ, και την κατάκτηση δυο διαδοχικών πρωταθλημάτων με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στη Βρετανία κυκλοφορούν δημοσιεύματα, που θέλουν τον Βλάνταν Ίβιτς να αναλαμβάνει την Γούοτφορντ, στην προσπάθεια της να επανέλθει και πάλι στην Premier League μετά...

Ο Βλάνταν Ίβιτς αναζητά τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας μετά το εξαιρετικά επιτυχημένο πέρασμά του από το Ισραήλ, και την κατάκτηση δυο διαδοχικών πρωταθλημάτων με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στη Βρετανία κυκλοφορούν δημοσιεύματα, που θέλουν τον Βλάνταν Ίβιτς να αναλαμβάνει την Γούοτφορντ, στην προσπάθεια της να επανέλθει και πάλι στην Premier League μετά τον υποβιβασμό της, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Σύμφωνα με το «footballinsider», το οποίο επικαλείται πηγή μέσα από την αγγλική ομάδα, στο διοικητικό συμβούλιο της συζητήθηκε το όνομα του Σέρβου τεχνικού, τονίζοντας πως αναμένεται το προσεχές διάστημα να γίνει προσέγγιση στον Σέρβο πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, προκειμένου να αναλάβει την Γουότφορντ.