Φοβούνται για αντίποινα από τους οπαδούς της Σίτι


Αντώνης Τσιράκης

Φοβούνται για αντίποινα από τους οπαδούς της Σίτι


Δεν θα γινόταν να περάσουν απαρατήρητα τα όσα έγιναν πριν από τον πρώτο προημιτελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι και την επίθεση που δέχτηκε το πούλμαν της δεύτερης.

Δημοσίευμα της «Daily Mail» αναφέρει ότι η UEFA κάλεσε σε απολογία τους «κόκκινους» για τα καπνογόνα και τη ρίξη αντικειμένων στο πούλμαν, το οποίο υπέστη τέτοιες φθορές που δεν ήταν σε θέση να κάνει το ταξίδι της επιστροφής.

Τη Μ. Πέμπτη (5/4), μάλιστα, βγήκε στο ίντερνετ ένα νέο βίντεο από την επίθεση και σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πως η κατάσταση ξέφυγε. «Ήταν τρομακτικά. Μας έφερε μνήμες από το παρελθόν», ανέφερε μία πηγή.

Να σημειωθεί πως η Σίτι είναι ικανοποιημένη από τη στάση της Λίβερπουλ, η οποία ζήτησε αμέσως δημόσια συγγνώμη, αλλά όχι και από την Αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ. Θεωρεί πως χειρίστηκε λανθασμένα την όλη κατάσταση.

Τέλος, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η προσπάθεια των οπαδών της Σίτι να «απαντήσουν» σε ό,τι έγιεν και γι’ αυτό η Αστυνομία του Μάντσεστερ θα είναι σε επιφυλακή την Τρίτη (10/4).


Sportime Extras