Γκουαρδιόλα – Σίτι: Αρνήθηκε να απαντήσει για τον Μέσι


Γιώργος Διπλοΐδης

Γκουαρδιόλα – Σίτι: Αρνήθηκε να απαντήσει για τον Μέσι


Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αρνήθηκε να απαντήσει για το ενδιαφέρον που φαίνεται να έχει η Μάνστεστερ Σίτι για να εντάξει στο δυναμικό της τον Μέσι.

Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και πολλές ομάδες τον έχουν βάλει στο στόχαστρο τους, μία από αυτές είναι σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο ίδιος αυτή την φορά όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αυτό τόνισε: «Τι να πω για τον Μέσι; Ανήκει σε άλλη ομάδα αυτή τη στιγμή. Συγνώμη δεν μπορώ να πω κάτι. Πάντα προσπαθώ να απαντήσω σε κάθε ερώτησή σας. Όμως, τώρα δεν θα το κάνω. Είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα και αυτό τα λέει όλα.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές μας κινήσεις την ξέρετε τη γνώμη μου. Εκείνος που διαχειρίζεται αυτά τα θέματα είναι ο Τσίκι Μπεγκιριστάιν, ο οποίος είναι ο τεχνικός μας διευθυντής. Ποτέ δεν μου μου άρεσε και ακόμα δεν μου αρέσει να μιλάω για το τι μπορεί να συμβεί με κάποιους παίκτες μας. Μπορεί να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί μας. Μπορεί και όχι.

Το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να γίνονται πράγματα πίσω από τις κάμερες. Τα σχόλιά μου δεν πρόκειται να δώσουν απαντήσεις ή να εξασφαλίσουν κάποια συμφωνία. Ειδικά όσον αφορά τους παίκτες που δεν είναι στη Σίτι. Σέβομαι και με το παραπάνω τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες».

Survivor spoiler 11/1: ΣΟΚ, η Κάτια καταρρέει στον στίβο μάχης (vid)

Lockdown – Σύψας: Πιθανή παράταση 2 εβδομάδων μετά την κοσμοσυρροή!


Sportime Extras