Γουέστ Χαμ

Ελεύθερος ο Άντι Κάρολ μετά από έξι χρόνια στα "σφυριά". Ο Άγγλος φορ και ακόμα τρεις ενημερώθηκαν πως δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και η Γουέστ Χαμ κάνει τις προετοιμασίες της για την επόμενη. Πρώτο βήμα λοιπόν να αποφασίσει ποιους από τους παίκτες του υπάρχον ρόστερ θα διατηρήσει. Για τέσσερις η εισήγηση ήταν αρνητική. Πρόκειται για τους Άντι Κάρολ, Αντριάν, Νασρί και Τόνι Μαρτίνεθ.

Για τον Σαμίρ Νασρί η απόφαση ήταν λίγο πολύ δεδομένη, αφού αποκτήθηκε ως έξτρα λύση στον Ιανουάριο. Έκανε όμως μόλις 6 συμμετοχές σε αυτό το εξάμηνο καθώς οι καλές του μέρες στην Premier League έχουν παρέλθει οριστικά. Το ίδιο και για τον Μαρτίνεθ με τις τρεις παρουσίες σε αγώνες FA Cup.

Όσον αφορά όμως τον Άντι Κάρολ, προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως το κάποτε next big thing του αγγλικού ποδοσφαίρου στα 30 του δεν έχει αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Εκείνον και τον Αντριάν ευχαρίστησαν σε δηλώσεις τους οι Ντέιβιντ Σάλιβαν και Ντέιβιντ Γκολντ.

«Ο Άντι και ο Αντριάν ήταν και οι δύο σπουδαίοι υπηρέτες της Γουέστ Χαμ στο διάστημα που ήταν στο σύλλογο και τους ευχαριστούμε για την αφοσίωσή τους στα χρώματα της ομάδας μας.

Αμφότεροι έχουν προσφέρει στους υποστηρικτές μας κάποιες αξέχαστες στιγμές, είτε ήταν θεαματικά ψαλιδάκια και ασύλληπτες κεφαλιές στην περίπτωση του Άντι (σ.σ το γκολ του απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας με ψαλιδάκι τον Ιανουάριο του 2017 αποτελεί το κορυφαίο γκολ στη σύντομη ιστορία των “σφυριών” στο London Stadium) είτε αποκρούσεις πέναλτι και επεμβάσεις στην περίπτωση του Αντριάν.

Να είναι σίγουροι και οι δύο ότι θα έχουν θερμή υποδοχή όταν επιστρέψουν στο London Stadium και τους ευχόμαστε, όπως και στους Σαμίρ Νασρί και στους νεαρούς παίκτες που λήγουν αυτό το καλοκαίρι τα συμβόλαιά τους, τα καλύτερα για τις μελλοντικές καριέρες τους».