Ο Βλάνταν Ίβιτς φαίνεται πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς η ήττα από την Χάντερσφιλντ έφερε γκρίνια στις τάξεις της Γουότφορντ.  Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τη Γουότφορντ ο Βλάνταν Ίβιτς, μετά και την εκτός έδρας ήττα της ομάδας με 2-0 από την Χάντερσφιλντ. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο επίκεντρο, έπειτα και το...

Ο Βλάνταν Ίβιτς φαίνεται πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς η ήττα από την Χάντερσφιλντ έφερε γκρίνια στις τάξεις της Γουότφορντ. 

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τη Γουότφορντ ο Βλάνταν Ίβιτς, μετά και την εκτός έδρας ήττα της ομάδας με 2-0 από την Χάντερσφιλντ.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο επίκεντρο, έπειτα και το τελευταίο στραβοπάτημα, χάνοντας έδαφος στην «κούρσα» του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Αγγλίας, ο Ίβιτς πιθανότατα να αποχωρήσει από το «τιμόνι» της Γουότφορντ, ενώ διευκρινίζεται πως η απόλυσή του αναμένεται ακόμα και εντός των επόμενων δύο ημερών.

Θυμίζουμε πως ο πρώην προπονητής της Μακάμπι είχε κατακτήσει και το βραβείο του καλύτερου προπονητή της Championship, για τον μήνα Νοέμβριο. Άλλωστε, η Γουότφορντ είναι μόλις 4 πόντους πίσω από τη δεύτερη θέση,

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ο λόγος της πιθανής απομάκρυνσης του Σέρβου έχει να κάνει με την μεγάλη πίεση που υπάρχει για άνοδο στην Premier League.