×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Η Χάντερσφιλντ θέλει τη φανέλα της… καθαρή!


Μιχάλης Γκιουλένογλου

Η Χάντερσφιλντ θέλει τη φανέλα της… καθαρή!


Όλα για μία φανέλα. Καθαρή από σπόνσορες. Και κάθε λογής ενοχλητικές… προσθήκες. Η Χάντερσφιλντ θέλει να ζει για ένα καθαρό… κούτελο στην κοινωνία της Championship.

Ας πάρουμε τα πράγματα με σειρά, ωστόσο.

Πριν από λίγες ημέρες, η αγγλική ομάδα δημοσιοποίησε τις νέες φανέλες της. Με την χορηγία της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power να βγάζει… μάτι.

Λένε πως καλύτερα είναι να σου βγει ο οφθαλμός, παρά το όνομα. Για την Χάντερσφιλντ συνέβη το δεύτερο. Αφού η χορηγία έμοιαζε με κορδέλα από αυτές που φορούν οι υποψήφιες στα καλλιστεία.

Μεγάλη, φαρδιά και καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρη τη φανέλα.

Οι φίλοι της ομάδας, αλλά και άλλοι ουδέτεροι, έσπευσαν να την κατακεραυνώσουν! «Απαράδεκτοι», «θυσιάζουν τη φανέλα για το κέρδος», «δεν σκέφτονται τον οπαδό», ήταν μερικά από όσα γράφτηκαν.

Άδικα…

Η Χάντερφιλντ έκανε το… κόλπο της χρονιάς. Μαζί με την Paddy Power, γνωστή για διάφορες επικές φάρσες, με σκοπό την προώθηση της πλατφόρμας της. Ο σύλλογος φρόντισε να ενισχύσει τον… μύθο της νέας φανέλας, αφού τη χρησιμοποίησε και σε αναμετρήσεις προετοιμασίας.

Προκειμένου να πείσει και τον κάθε… άπιστο πως φέτος θα φορά κάτι που στα κοινά μάτια μοιάζει με διαφημιστικό έκτρωμα.

Η νέα, κανονική, φανέλα της Χάντερσφιλντ, η οποία υποβιβάστηκε την τελευταία σεζόν από την Premier League θα είναι δίχως χορηγούς!

Με την Paddy Power να υποστηρίζει την καμπάνια #SaveOurShirt και να δηλώνει περήφανη που δεν είναι στη φανέλα της αγγλικής ομάδας.

Το έπραξε με ένα εκπληκτικό διαφημιστικό. Γεμάτο από αγγλικό χιούμορ και μπόλικες παραδοχές για όσα συμβαίνουν στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Αυτή είναι η νέα τάση. Φανέλες χωρίς… προσθήκες. Βέβαια κανείς δεν ρώτησε τις ομάδες, οι οποίες λαμβάνουν εκατομμύρια χρημάτων για να «βεβηλώσουν» τις φανέλες του.

Πολλές όχι μόνο στο μπροστά σημείο, αλλά όπου υπάρχει ελεύθερος χώρος.Sportime News