Τα πράγματα είναι… οριακά  στην Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς ο Αϊτορ Καράνκα μετράει μέρες στην ομάδα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι απογοητευμένος με τον Ισπανό τεχνικό, αλλά βρίσκει… κόντρα τους οπαδούς της ομάδας, που η πλειοψηφία τους, τον θέλει εκεί. Θέλει να τον αντικαταστήσει και τα δύο επόμενα ματς στην Τσάμπιονσιπ, θα είναι πολύ κρίσιμα για το μέλλον του.

Η Νότιγχαμ αντιμετωπίζει αύριο (1/1) την Λιντς εντός έδρας και μετά την Ρέντινγκ εκτός, σε δύο πολύ κρίσιμα ματς. Η ομάδα είναι ακόμη εντός στόχου, που είναι η άνοδος στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά αν ο Καράνκα δε κερδίσει τα ματς αυτά, τότε δεν αποκλείεται να απομακρυνθεί από τον πάγκο.

Ποιοι είναι οι δύο βασικοί υποψήφιοι για να αναλάβουν την ομάδα; Ο πρώτος στην λίστα, είναι ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς που απομακρύνθηκε από την Φούλαμ. Ο δεύτερος είναι ο Νταμίρ Κάναντι! Ο τεχνικός του Ατρομήτου χαίρει της εκτίμησης του Μαρινάκη και αν δεν… κάτσει η περίπτωση Γιοκάνοβιτς (εφ’ όσον απομακρυνθεί ο Καράνκα που όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί), τότε ακολουθεί η περίπτωση του. Είναι ψηλά στη λίστα της Νότιγχαμ, καθώς δεν πρέπει να ξεχνούμε πως τον ήθελε και ο Ολυμπιακός, πριν καταλήξει στον Μαρτίνς.