Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο ο παίκτης της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τζον Φλεκ

Ο Τζον Φλεκ ανησύχησε όλους τους παρευρισκόμενους του αγώνα Ρέντινγκ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μετά την κατάρρευσή του στο γήπεδο.

Πρωταγωνιστής ενός άσχημου περιστατικού στον αγώνα Ρέντινγκ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έγινε ο 30χρονος παίκτης της Σέφιλντ, Τζον Φλεκ.

Ο αγώνας της Championship, της Β’ κατηγορίας της Αγγλίας, διακόπηκε στο δεύτερο ημίχρονο ενώ η Σέφιλντ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0 όταν ο Φλεκ κατέρρευσε μόνος του, μακριά από το παιχνίδι της μπάλας μέσα στο γήπεδο.

Οι παίκτες ζήτησαν άμεσα την παρέμβαση των γιατρών. Ο 30χρονος Φλεκ δέχτηκε την φροντίδα των γιατρών για 11 λεπτά μέσα στο γήπεδο με τον αγώνα να έχει σταματήσει και το κοινό αλλά και τους παίκτες να παρατηρούν σοκαρισμένοι με αγωνία.

Οι γιατροί του έδωσαν οξυγόνο και μεταφέρθηκε έχοντας της αισθήσεις του με φορείο εκτός γηπέδου δεχόμενος το ζεστό χειροκρότημα από τους οπαδούς. Έπειτα το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σύντομα ανέφεραν πως είναι καλά.  «Ο Φλεκ είχε τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο και ρωτούσε για το αποτέλεσμα του αγώνα. Είναι ασφαλής, σε καλά χέρια και προσευχόμαστε όλα να πάνε καλά» δήλωσε ο προπονήτης της Σέφιλντ, Slavisa Jokanovic.

Σήμερα η Σέφιλντ ενημέρωσε για την κατάστασή του παίκτη μέσω του Twitter αναφέροντας ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα γυρίσει στο Σέφιλντ.