Κέιν: Το ασύλληπτο ποσό που ζητάει η Τότεναμ και οι τάσεις φυγής


Κώστας Παπαδόπουλος

Κέιν: Το ασύλληπτο ποσό που ζητάει η Τότεναμ και οι τάσεις φυγής


Ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και ενδεχομένως ο πιο ολοκληρωμένος φορ είναι ο Χάρι Κέιν αυτή τη στιγμή. Φαίνεται, όμως, πως η Τότεναμ αρχίζει σταδιακά να μην τον χωράει.

Η φετινή της χρονιά έως τώρα ήταν κακή. Το ενδεχόμενο να μη βγει στο Champions League είναι ορατό και μάλλον τον επηρεάζει.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky Sports, ο Άγγλος διεθνής επιθετικός είπε ότι «πάντα θα αγαπώ την Τότεναμ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ανέκαθεν έλεγα πως εάν δεν νιώθω ότι η ομάδα εξελίσσεται ή πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση, δεν θα κάτσω. Είμαι φιλόδοξος παίκτης. Θέλω να βελτιώνομαι. Η επιθυμία μου είναι να γίνω ο καλύτερος, επομένως, αυτό εξαρτάται και από το πώς θα πηγαίνει η ομάδα μου.

Δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο το «θα μείνω για πάντα», αλλά ούτε και το αντίθετο. Λέγαμε πως η Τότεναμ μπορεί να πάρει τρόπαια. Έχουμε μία φανταστική ομάδα, αλλά για τον έναν ή τον άλλον λόγο δεν τα έχουμε καταφέρει. Δεν είναι εύκολο να το δεχτείς αυτό. Θέλω να νικάω πάντα. Όταν φτάνουμε κοντά στο να πάρουμε κάτι, είναι δύσκολο μετά να το πιάνεις ξανά από την αρχή. Θέλω να κατακτήσω τρόπαια όσο πιο σύντομα γίνεται».

Εν τω μεταξύ, δημοσίευμα της Sunday Mail αναφέρει υποστηρίζει πως ο Ντάνιελ Λεβί όρισε ως τιμή πώλησης τα 200.000.000 λίρες. Ξεκαθάρισε πως ο Κέιν θα φύγει από το Λονδίνο μόνο με μεταγραφή-ρεκόρ. Η ομάδα πιο ενδιαφέρεται πιο έντονα από κάθε άλλη είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή.

 


Sportime Extras