×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κορονοϊός: Η Premier League σκέφτεται επιστροφή τον Ιούνιο


    Λευτέρης Παυλίδης

Κορονοϊός: Η Premier League σκέφτεται επιστροφή τον Ιούνιο


Οι ιθύνοντες της Premier League σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Mirror», βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τη βρετανική κυβέρνηση προκειμένου να καταστρώσουν ένα σχέδιο επιστροφής στη δράση τον προσεχή Ιούνιο με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

H κατάσταση στη χώρα έχει ξεφύγει από τον έλεγχο, με εκατοντάδες ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους καθημερινά. Προφανώς κι η αθλητική δραστηριότητα έχει παύσει χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε θα συνεχιστεί κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Viral: Το ανέκδοτο για την Ελλάδα του 2200!!!

Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Mirror», οι ιθύνοντες της αγγλικής λίγκας βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τη βρετανική κυβέρνηση προκειμένου να καταστρώσουν ένα σχέδιο επιστροφής στη δράση τον προσεχή Ιούνιο με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών προκειμένου να ολοκληρωθεί αρμονικά το πρωτάθλημα.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως είναι θέληση και των δύο πλευρών να υπάρξει συγκεκριμένο πλάνο, αφού θεωρούν πως σε λίγες εβδομάδες η επιδημία του κορονοϊού θα φτάσει στο peak της και θα είναι δυνατό να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, προφανώς χωρίς την παρουσία κόσμου.

Μάλιστα, γι’ αυτό το λόγο, ήδη υπάρχουν επαφές με τα τηλεοπτικά δίκτυα που καλύπτουν την Premier League προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για τη μετάδοση περισσότερων αγώνων μέσω της τηλεόραση, καθώς -μέχρι και σήμερα- είναι συγκεκριμένα τα παιχνίδι που μεταδίδονται κάθε αγωνιστική.

Να θυμίσουμε ότι οι θάνατοι στο Ηνωμένο Βασίλειο αγγίζουν τους 5.000, ενώ τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 47.800, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό.